УКР РУС

"Арсенал" - "Таврія" - 2:3. ВІДЕО

27 серпня 2011 Читать на русском

Київський "Арсенал" не зумів дотиснути сімферопольську "Таврію".

Поєдинок розпочався активними діями сімферопольської "Таврії", і поки господарі поля налаштовувалися на гру, підопічні Семена Альтмана раз за разом створювали небезпечні моменти біля воріт Боровика. Але через десять хвилин після стартового свистка гра на полі дещо заспокоїлася. Незважаючи на рахунок у матчі, команди показали досить повільний та нецікавий футбол. Єдине, що заслуговує на увагу так це голи, які влітали у сітку воріт обох суперників.

Відкрили рахунок у зустрічі господарі поля, але забили вони не супернику, а у свої ворота. Симоненко красиво відзначився автоголом. Відразу ж після перерви Назаренко зі штрафного подвоїв перевагу "Таврії" і становище киян стало дуже скрутним. На 77 хвилині Ковпак забив перший гол "Арсенала" і відновив інтригу у матчі. На останніх хвилинах матчу Ґіґіадзе заробляє пенальті, яке сам і реалізовує, тут стало зрозуміло, що підопічні Семена Альтмана вже не віддадуть перемогу у матчі.

Вже у компенсований час "Арсенал" також з пенальті встановив остаточний рахунок у поєдинку 2:3. Відзначився Мазілу. "Арсенал" опускається вниз у турнірній таблиці, а "Таврія" тепер розташувалася на четвертій сходинці українського чемпіонату.

"Арсенал" - "Таврія" - 2:3.

Голи: Симоненко 38 (аг), Назаренко 47, Ковпак 76, Ґіґіадзе 89 (п), Мазілу 93 (п).

Вилучення: Хомин 88.

Наша текстова онлайн трансляція матчу.