УКР РУС

Арнаутовіч отримав на горіхи від Алаби за дике святкування гола у ворота Північної Македонії

14 червня 2021 Читать на русском

Нападник збірної Австрії Марко Арнаутовіч дуже емоційно відсвяткував свій гол у ворота Північної Македонії, через що капітану команди Девіду Алабі довелось затуляти йому рота.

Після свого голу у ворота македонців Арнаутовіч продемонстрував супернику Езгану Аліоскі, з яким мав невеликий конфлікт впродовж зустрічі, знак "ОК", що має расистський підтекст, повідомляє Marca.

Австрія – Північна Македонія – 3:1 – відео голів та огляд матчу

Окрім цього, нападник кричав: "я маю бути на полі", натякаючи на те, що наставник Австрії Франко Фода випустив його на заміну. Девід Алаба, капітан команди, був змушений затулити йому рота та заспокоїти партнера по команді.

"Ми, футболісти, завжди хочемо грати. Але ви бачили, який у Арнаутовіча характер. Він увійшов у гру і миттєво дав результат. Ось чому я сприйняв його позитивно", – спробував пояснити дії Арнаутовіча Алаба.

Нагадаємо, Австрія переконливо обіграла Північну Македонію (3:1), а два голи в активі гравців, які з'явились на поле на заміну. Таким чином, австрійцям вдалось стати лідером групи C, через кращу різницю м'ячів, ніж у Нідерландів. Третє місце посідає Україна.

Австрія з голами джокерів дотиснула Північну Македонію – боягузтво тренера ледь не спричинило фіаско Алаби та компанії