УКР РУС

Арменд Даллку: Очікую перемоги Скендербеу, це вже далеко не те Динамо

23 листопада 2017 Читать на русском

Колишній капітан Ворскли Арменд Даллку поділився очікуваннями від матчу 5 туру групового етапу Ліги Європи Скендербеу – Динамо.

"Очікую перемоги Скендербеу. Буде, звичайно, непросто, але іншого такого шансу, щоб вийти в плей-офф Ліги Європи, у албанської команди може не бути. Для Скендербеу це вже другий груповий раунд цього турніру, колектив став набагато досвідченіший, а минулого разу досвіду якраз і не вистачило.

Вангелі: Деяких футболістів Динамо взагалі не знаємо

Зіграність – головний козир Скендербеу. Кістяк команди грає разом вже досить давно, і взаєморозуміння у футболістів на дуже хорошому рівні. Може, виграти і не вдасться, але теплого прийому Динамо точно не обіцяю.

Скендербеу – Динамо: анонс матчу Ліги Європи

Я слідкую за Динамо і в курсі того, що відбувається в чемпіонаті України. До Динамо завжди ставився з великою повагою, це найтитулованіший клуб вашої країни. Але зізнаюся, що зараз це далеко не те Динамо, проти якого я грав за Ворсклу. У київської команди вистачає проблем у внутрішній першості виграти її буде дуже складно. Як і перемогти в Лізі Європи", – цитує Даллку Команда №1.

Нагадаємо, що матч Скендербеу – Динамо розпочнеться о 22:05.

Скендербеу – Динамо: передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича