УКР РУС

"Арена Львів – знакове місце": Палкін розповів про нове призначення львівського стадіону під час війни

25 травня 2022 Читать на русском

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів про Shelter Centre, організований донецьким клубом на території Арени Львів.

"Арена Львів – знакове місце. Це перший стадіон, який нас прихистив після 2014 року. І я навіть не міг уявити, що цій арені буде приготована така доля, проте сьогодні стадіон допомагає й рятує багатьох людей. Вони приїздять зі східних регіонів України, і після всього, що пережили, важко повернути людей до нормального життєвого ладу.

Мудрик близький до завершення трансферу в Байєр, – журналіст

А коли дивишся на їхні обличчя сьогодні, то розумієш, що вони трохи заспокоїлися, десь у чомусь ми допомогли, зробили свій внесок. Тому мені дуже подобається, як усе влаштовано в нашому Shelter Centre, мені подобаються наші хлопці й дівчата із Шахтаря, які тут працюють, – усі усміхнені, всі доброзичливі. Але найголовнішим показником якості нашої роботи є думка людей, які сюди приїздять, тут перебувають. І коли дивишся на них, то розумієш, що все, що ми робимо, – правильно.

Та водночас хочеться, щоб тут було якнайменше людей і все це закінчилося якнайшвидше. Сьогодні зустріли багатьох наших співробітників, з якими не бачилися чотири-п’ять місяців. Це немов бальзам у душу, дуже приємні емоції. Дай Боже їм сил, терпіння, адже багато людей з різними долями, з різними ситуаціями проходять через їхні руки, і в цю мить потрібно якнайбільше допомагати та робити максимально те, що від тебе залежить.

Наше головне завдання тут – допомогти людям. Будь-яким чином: технічно, морально й фізично. Це головне завдання, і я бачу, що в нас усе дуже добре виходить", – зазначив Палкін у коментарі офіційному сайту Шахтаря.

Нагадаємо, Shelter Centre Шахтаря на Арені Львів відкрився у квітні та щодня приймає переселенців з різних регіонів України. Центр може розмістити близько 230 дорослих і дітей.

"Не стримався і вдарив партнера. Соромно дотепер": анархіст у Шахтарі, секретна зброя Чорноморця та свідок епідемії