УКР РУС

Арбітр обміняв жовту картку на футболку з підписом Роналду, яку віддали на благодійність

25 листопада 2016 Читать на русском

Мінське "Динамо" виставило на благодійний аукціон футболку з підписом капітана збірної Португалії Кріштіану Роналду.

Футболку для аукціону подарував білоруський арбітр Олексій Кульбаков, який був резервним суддею на матчі Євро-2016 між збірними Угорщини та Португалії. Виручені від продажу футболки кошти будуть спрямовані на лікування 5-річної дівчинки Владислави Малашко, яка хвора на рак.

"Був цікавий епізод. Після захоплюючої гри Угорщина – Португалія до нас в суддівську кімнату з дозволу делегата зайшов представник португальців. Подякував бригаді за роботу, подарував нам футболки португальської збірної і... попросив жовту та червону картки з автографами Аткінсона. Мартін відповів: окей, тоді угода. Ми вам підписані картки – ви нам футболки з автографами Кріштіану Роналду. Загалом, і я привіз таку додому", – розповів Кульбаков.

Відзначимо, що на Євро-2016 збірна Португалії виступала в іншій формі, ніж та, яку подарували арбітрам матчу Угорщина – Португалія.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу