УКР РУС

АПЛ. "Ман Сіті" валідольно переміг "Суонсі", "Саутгемптон" і "Сандерленд" зазнали поразок

12 грудня 2015 Читать на русском

пупу

Матч середняків на "Аптон Парк" завершився досить логічною нічиєю: рівні суперники, рівна гра. Відтак, ні "Вест Хем", ні "Сток" після цієї нулівки не покращали своїх позицій у турнірці - "молотобійці" з 24-ма очками восьмі, а "гончарі" з 23-ма пунктами - одинадцяті.

"Саутгемптон" продовжує лихоманити. Підопічні Кумана востаннє перемагали сьомого листопада на полі "Сандерленда" й опустилися аж на 12-ту сходинку. Сьогодні "святі" зазнали мінімальної поразки на "Селкхерст Парк" (відзначився небезвідомий Йоан Кабай). У свою чергу "Крістал Пелас" продовжує дивувати: "орли" взлетіли аж на шосте місце, зрівнявшись за очковим показником з "Тоттенхемом". 

Цікавий поєдинок відбувся на "Сіті оф Манчестер". Тамтешні "містяни" в драматичній кінцівці змогли вирвати три очки у кризового "Суонсі" (на тижні "лебеді" звільнили головного тренера Гаррі Монка). Коли здавалось, що гол Боні стане єдиним у матчі, своє слово сказав Гоміс, який на 90 хвилині встановив на табло паритет. Ситуацію довелося рятувати юному нігерійцю Іхеаначо, який замінив Вілфріда й приніс команді Пеллегріні перемогу за 60 секунд до фінального свистка. Таким чином, "Ман Сіті" наразі тимчасово очолив турнірну таблицю (принаймні до ігор "Арсенала" та "Лестера"), а "Суонсі" з 14-ма балами залишається на 15-му місці й очікує на призначення нового наставника (сьогодні командою керував один з помічників Монка Кертіс).

"Сандерленд" Стіва Брюса після двох поспіль перемог вдруге ж поспіль поступився. "Чорні коти" вдома програли "Уотфорду", який демонструє прекрасні гру та результат. Навіть й не скажеш, що хлопці Санчеса Флореса новачки Прем'єр-ліги. Єдиний гол на "Стедіум оф Лайт" на рахунку найкращого бомбардира "шершнів" (10 голів) Одіона Ігало. Цікаво, що завдяки цій перемозі "Уотфорд" піднявся на сьому сходинку, а "Сандерленд" повернувся у зону вильоту. Варто зазначити, що екс-півзахисник київського "Динамо" Джермейн Ленс на полі так і не з'явився.

Англія. АПЛ, 16 тур

"Вест Хем" - "Сток Сіті" - 0:0

"Крістал Пелас" - "Саутгемптон" - 1:0

Гол: Кабай, 39.

"Манчестер Сіті" - "Суонсі" - 2:1

Гол: Боні, 26, Іхеаначо, 90+2 - Гоміс, 90.

"Сандерленд" - "Уотфорд" - 0:1

Гол: Ігало, 4.