УКР РУС

АПЛ. "Лестер" повертається на перше місце, "Тоттенхем" і МЮ втрачають очки

5 грудня 2015 Читать на русском

ацкпкп

"Лестер" лише на один тиждень залишив першу позицію в англійській першості. Сьогодні "лисиці" не мали жодних проблем на "Ліберті Стедіум", спокійно розбивши місцевий "Суонсі". Варто зазначити, що всі три голи у складі "лисиць" забив Ріяд Марез. Найближчого переслідувача "Арсенал" підопічні Раньєрі випереджають на два пункти. А от Гаррі Монку слід задуматися - його "лебеді" на 14-му місці і до зони вильоту всього 4 пункти. 

Лондонський "Арсенал" зумів вибратися на друге місце, на "Емірейтс" перегравши "Сандерленд". Цікаво, що двічі у цій грі відзначився Олів'є Жиру - француз розписався як у своїх, так й у чужих воротах. "Чорні коти" після приходу Сема Аллардайся показують ознаки життя й перебувають над "смертельною зоною" - "+2" в активі. До слова. екс-хавбек "Динамо" Джермейн Ленс з'явився на полі на 73-й хвилині й нічого примітного не продемонстрував.

Синхронно втратили очки дві інші команди, що претендують цьогоріч на високі місця. Мова йде про "Тоттенхем" і "МЮ". Перші на на "Хоторнс" не зуміли здолати "Вест Бром" й з 26-ма балами продовжують зберігати п'ятий щабель у турнірці, другим на "Олд Траффорд" не вдалося забити "Вест Хему". "Червоним дияволам" довелося посунутися на четверту сходинку - до лідируючого "Лестера" три очки.

Варто відзначити впевнену перемогу "Уотфорда" над "Норвічем". Завдяки цій звитязі підопічні Флореса піднялися на 9-те місце - більш ніж пристойний результат, як для новачка. Цікаво, що екс-форвард "Динамо" Дьюмерсі Мбокані вийшов на заміну одразу по перерві - без дивідентів для "канарок".

Треба сказати, що другий заліковий бал біля керма "Астон Вілли" заробив Ремі Гард. "Віллани" спромоглися на "Сен-Мері" відібрати очки у "Саутгемптона", та це взагалі не впливає на ситуацію бірмінгемців у турнірці - вони із шістьмома очками продовжують замикати пелотон.

Англія. АПЛ, 15 тур

"Арсенал" - "Сандерленд" - 3:1

Гол: Кемпбел, 34, Жиру, 63, Ремзі, 90+3 - Жиру, 45+1 (автогол).

"Вест Бромвіч" - "Тоттенхем" - 1:1

Гол: Макклін, 39Аллі, 15.

"Манчестер Юнайтед" - "Вест Хем" - 0:0

"Саутгемптон" - "Астон Вілла" - 1:1

Гол: Ромеу, 74 Лескотт, 44.

"Суонсі" - "Лестер" - 0:3

Голи: Марез, 5, 23, 63.

"Уотфорд" - "Норвіч" - 2:0

Гол: Діні, 30 (пен.), Ігало, 90+1.