УКР РУС

АПЛ, 25 тур. "Ліверпуль" втратив перемогу над "Сандерлендом", "Тоттенхем" впорався з "Уотфордом"

6 лютого 2016 Читать на русском

Підопічні Юргена Клоппа на останніх хвилинах матчу двічі пропустили від "чорних котів", а "шпори" піднялися на друге місце в турнірній таблиці.

"Астон Вілла" здобула третю в сезоні перемогу й трішки призакрила роти скептикам - підопічні Ремі Гарда ще не хочуть викидувати білу хустку й ще поборються за місце в еліті. "Віллани" сьогодні обіграли "Норвіч" Алекса Ніла, забивши наприкінці першого і на початку другого таймів. Завдяки цій вікторії бірмінгемці набрали 16 пунктів - до "зони комфорту" 8 очок. Щодо "Норвіча", то "канарки" опустилися в зону вильоту, пропустивши вперед "Ньюкасл".

"Ліверпуль" шокував своїх вболівальників жахливою грою на останніх хвилинах гри проти "Сандерленда", який зусиллями Джонсона та Дефо врятував, здавалось, безнадійний поєдинок. Боротьба за виліт традиційно обіцяє бути гарячою. 

"Тоттенхем" підтвердив реноме однієї з найстабільніших команд ліги. "Шпори" впевнено розібралися з "Уотфордом". Щоправда, у ворота Гомеса залетів всього один м'яч, який туди відправив Тріпп'єр після прострілу Аллі зліва. Таким чином, "шпори" піднялися на другу сходинку, а "Уотфорд" і далі десятий.

В інших матчах, що проходили паралельно, слід відзначити мінімальну звитягу "Ньюкасла" над "Вест Бромом" (це дозволило "сорокам" залишити зону вильоту), розгром "Евертона" над "Стоком" ("іриски" вже восьмі) та нічию на "Ліберті Стедіум". 

Англія. АПЛ, 25 тур

"Астон Вілла" - "Норвіч" - 2:0

Голи: Лескотт, 45, Агблонлахор, 51.

"Ліверпуль" - "Сандерленд" - 2:2

Голи: Фірміно, 60, Лаллана, 70 - Джонсон, 80, Дефо, 89.

"Ньюкасл" - "Вест Бром" - 1:0

Гол: Мітровіч, 33.

"Сток Сіті" - "Евертон" - 0:3

Голи: Лукаку, 11 (пен.), Коулмен, 28, Леннон, 42.

"Суонсі" - "Крістал Пелас" - 1:1

Голи: Сігурдссон, 14 - Данн, 48.

"Тоттенхем" - "Уотфорд" - 1:0  ВІДЕО

Гол: Тріпп'єр, 64.