УКР РУС

Апеляційний комітет ФІФА призупинив санкції проти "Реала" та "Атлетіко"

29 січня 2016 Читать на русском

Апеляційний комітет ФІФА вирішив тимчасово призупинити покарання, які найвища футбольна організація світу запровадила проти мадридських "Атлетіко" та "Реала".

За інформацією Asрішення ФІФА, приводом до чого стали переходи футболістів, які не досягли 18-річного віку, на даному етапі має попередній характер. 

Відтак, апеляційний комітет організації продовжить вести розслідування.

Також повідомляється, що "Реал" і "Атлетіко" зможуть влітку купувати гравців, якщо до 1 липня комітет не винесе іншого рішення.

Крім того, до остаточного рішення апеляційного комітету ФІФА зможуть брати участь у турнірах і ті молоді футболісти, через яких ініціювали розслідування.

Нагадаємо, в середині січня 2016 року ФІФА заборонила "Реалу" й "Атлетіко" реєструвати гравців протягом наступних трансферних вікон. Згодом клуби подали апеляції.

До слова, в 2014 році схожа ситуація виникла із забороною "Барселоні" реєструвати нових футболістівРішення озвучили 16 квітня, однак каталонці подали апеляцію і справа розглядалася до 20 серпня (тобто під час літнього трансферного вікна клуб міг купувати гравців), коли ж "синьо-гранатовим" повторно заборонили здійснювати трансфери - покарання поширилося на зиму та літо 2015 року.

Читайте також:
Заборона ФІФА на трансфери "Реала" та "Атлетіко" - привіт з минулого, - президент Ла Ліги