УКР РУС

Апеляція Динамо по справі Маріуполя надійде у Лозанну найближчим часом, – Франков

28 листопада 2017 Читать на русском

Відомий журналіст Артем Франков розповів про стан підготовки звернення Динамо до Спортивного арбітражного суду в Лозанні у справі щодо зарахування технічної поразки за неявку на матч у Маріуполь.

"У п'ятницю ввечері Динамо отримало рішення Апеляційного комітету ФФУ, після чого може нарешті приступати безпосередньо до процедури. Для початку – подача апеляції. Очікується, що найближчим часом документи надійдуть у КАС, а там вже будемо дивитися.

На що розраховує Динамо в "справі Маріуполя", щоб уникнути технічної поразки

Звичайно, вкрай бажано, доцільно і просто необхідно отримати вердикт Арбітражу до закінчення першого етапу чемпіонату України, тобто пройти за прискореною процедурою", – цитує Франкова Sport.ua з посиланням на журнал "Футбол".

Відзначимо, що у Динамо є 21 день на подання апеляції у Спортивний арбітражний суд в Лозанні після отримання повного тексту рішення АК ФФУ (24 листопада), до 14 грудня.

Нагадаємо, Апеляційний комітет ФФУ підтвердив рішення КДК щодо зарахування Динамо технічної поразки за неявку на матч 7 туру УПЛ проти Маріуполя. Президент Динамо Ігор Суркіс повідомив, що клуб буде звертатись в Спортивний суд в Лозанні.