УКР РУС

Антунеш: За кого вболіваю у Португалії? Лише за "Динамо"

31 жовтня 2016 Читать на русском

Захисник "Динамо" Віторіну Антунеш, який відвідав передматчеву прес-конференцію разом із наставником команди Сергієм Ребровим, поділився думкою стосовно матчу з "Бенфікою" в Лізі чемпіонів.

Про перший матч з "Бенфікою"

– Там було дві помилки. Але завтра буде зовсім інша гра. "Бенфіка" сильна команда, але у нас є свої сильні сторони, і ми сподіваємося взяти тут три очки.

Про відсутність Ярмоленка

– Ярмоленко сильний і важливий для нас гравець. Але в двох останніх матчах він не грав, і ми домоглися двох перемог з іншими гравцями. Важливо грати командно.

Про суперника і дербі "Бенфіки" з "Порту", яке наближається

– У Лізі чемпіонів у них теж хороші результати, тому я думаю, що спочатку вони зроблять все можливе для результату з нами, а вже потім будуть думати про "Порту".

Про те, чи важливе для нього повернення додому

– Думаю ні. Для мене важливо домогтися успіху з "Динамо".

Про те, кого з португальських клубів підтримує

– "Динамо Київ. Я думаю тільки про перемоги своєї команди.

Про Мігела Велозу

– Я знаю, що він був в Києві, але я його не зустрів. Ми не обговорювали завтрашній матч.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться 1 листопада на стадіоні "Ештадіу да Луж" у Лісабоні. Андрій Ярмоленко не зможе допомогти команді через травму. Також за киян не зіграють Даніло Сілва, який нещодавно переніс операцію та Денис Гармаш. Натомість 4 ключових гравці "Бенфіки" повернулись після травм і готові зіграти проти "Динамо". УЄФА призначив на гру французьку бригаду арбітрів. Ребров взяв на матч 21 футболіста.