УКР РУС

"Антунеш допоміг здолати найслабшу команду групи". Португальські ЗМІ про матч "Динамо" – "Бенфіка"

20 жовтня 2016 Читать на русском

Португальські ЗМІ емоційно відреагували на перемогу "Бенфіки" над "Динамо" (2:0) у Лізі чемпіонів.

Видання Publico відзначає, що пенальті на початку гри допомогло "Бенфіці" зламати лід і відкрити шлях до відносно комфортної перемоги. Відзначається, внесок Антунеша, який своєю помилкою допоміг "орлам" вскрити щільну оборону "Динамо".

Щодо киян, то їхню гру португальске видання характерихує як "передбачувану і позбавлену творчості". "Українці спостерігали, як Піцці забиває гол з вражаючою пасивністю", – зазначає видання, підкреслюючи, що "Динамо" є найслабшою командою групи.

O Jogo також акцентує увагу на слабкій ефективності гри "Динамо" в атаці, називаючи Ярмоленка найбільш гострим гравцем киян.

A Bola зазначає, що перемога "Бенфіки" була закономірною, адже кияни нічого не продемонстрували у першому таймі після швидкого гола у свої ворота, а у другій половині не змогли реалізувати два хороші моменти завдяки впевненій грі голкіпера Едерсона.

"Динамо" поступилося "Бенфіці" в Лізі чемпіонів (0:2). Після гри Антунеш взяв провину на себе за призначений пенальті, Ребров на післяматчевій прес-конференції пояснив, чого бракує команді для перемог, а Ярмоленко розповів, за що йому соромно. До речі, за словами Федорчука, до команди в роздягальню після матчу заходив президент "Динамо". Фанати "Динамо" на матчі з "Бенфікою" виконали кричалку про лідера терористів "ДНР" Моторолу. Хачеріді отримав найвищу оцінку у складі киян, найслабшим виявився не Антунеш. На матчі встановлений антирекорд відвідуваності “Динамо” у Лізі чемпіонів

Це – дно. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Бенфіка"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях