УКР РУС

Антонов: Дискваліфікація молодіжних команд Олімпіка? Мені здається, це вкидання від Баранки

6 квітня 2018 Читать на русском

Спортивний директор Олімпіка Олексій Антонов – про вибори президента УПЛ та можливу дискваліфікацію молодіжних команд донецького клубу через участь в договірних матчах.

"Український футбол поки живе по поняттях. А хочеться рухатися в європейському напрямку. Побачимо, чи вийде у Грімма зі своїм менталітетом адаптуватися до України. Він хоче боротися з відвідуваністю. Як він це робитиме, я не знаю. Важкою буде ситуація в спілкуванні. Йому так просто не подзвониш – потрібен переклад. Це як з паном Баранкою. Він говорить одне, ми – інше. І не розуміємо один одного.

Генінсону не дали багато часу для реалізації своїх ідей. У нього хороша команда. Він розумна людина з якісною командою. Генінсон надсилав нам на пошту звіт по роботі. Глобально ми незадоволені, але він змінив картинку, зробив гімн, оформлення. Це також потрібно. Привів нових спонсорів. Поставлю йому тверду четвірку з плюсом.

Рішення КДК про дискваліфікацію молодіжних команд Олімпіка? Нічого не було. Я говорив з Ігорем Грищенком. Він сказав, що ніяких рішень не було. Це якийсь вкидання. Це комусь цікаво. Мені здається, це цікаво пану Баранці. У нього закінчується термін роботи і йому треба було якось реабілітуватися. Дзвоню в КДК – а там вперше про таке рішення чують", – передає слова Антонова Футбол 24.

Секретар КДК ФФУ: Інформація щодо "молодіжок" Олімпіка з'явиться упродовж 10 днів

Нагадаємо, новим президентом УПЛ став швейцарець Томас Грімм. За нього проголосували 10 з 12 клубів.