УКР РУС

Антоніо Кассано: голод з дитинства, гра у футбол за 2 євро заради мами, 700 жінок, Реал і порно

9 січня 2018 Читать на русском

Три історії про знаменитого екс-форварда Реала, Роми, Мілана, Інтера та ще кількох відомих клубів. Антоніо Кассано і його правда з перших уст.

Кассано дав інтерв'ю своєму колишньому партнерові по Ромі Олів'є Дакуру для французького Canal Plus. 112 голів і 76 асистів у 400 матчах Серії А, 4 голи і 3 асисти за Реал Мадрид. Влітку кар'єра 35-річного форварда добігла кінця.

Топ-10 цитат від ФантАнтоніо

Бідність і голодування до 17

Я відчув, що таке голодувати, на власній шкірі. До 17 років ми не мали що їсти. Моя мама працювала прибиральницею і заробляла небагато. У нас було 3-4 тисячі лір (1-2 євро) на день. Мама робила все, що могла, важко працюючи. Вона ніколи не ходила до школи і не дуже добре розмовляла італійською.

Я допомагав їй, граючи у футбол на вулиці за гроші. Старші хлопці брали мене у склад. Я казав їм: "Візмете мене, і я виграю вам матч". За одну гру я отримував 4-5 тисяч лір (2-3 євро). Коли мені було 17, я зіграв за Барі той пам'ятний матч проти Інтера. Пробігши кількадесят метрів, я перекинув воротаря і забив гол. Цей матч зробив мене знаменитим, багатим і навіть красивим. Футбол здатен творити дива.

Я покинув Реал зі скандалом, а мав замінити тих, які виграли Золотий м'яч

Коли Фабіо Капелло одного разу вирішив мене замінити, я ледь не збожеволів від злості. Я почав лаятись і посилати його іспанською та італійською без розбору і сенсу. Покинув Реал, розсварившись зі всіма в роздягальні. Я був злий на всіх без причини.

Я перебирався в Мадрид у статусі наступника Фігу та Оуена – двох гравців, які здобували Золотий м'яч у минулому. Для босів клубу я був кимсь дуже важливим. На мою користь грав молодий вік. Там я познайомився з двома найкращими гравцями світу: Зіданом і Роналдо, Іль Феномено. Багато гравців готові заплатити шалену суму, аби мати змогу грати в цій команді. А я починав скаржитись, коли не виходив на поле.

Це найбільше, про що шкодую в моїй кар'єрі. Відхід з Реала. Адже я перебував у найкращому клубі в історії футболу. Я міг залишитись там і досягнути значно більшого. Мною керували інстинкти. Проте рішення піти було великою помилкою. Думаю, що мені не вистачило авторитета в житті. Якби батько завжди був поруч, все могло скластись по-іншому. На жаль, він пішов, коли мені було 10 років.

Ти просто мусиш знятись у порно

У мене було приблизно 700 жінок, 20 з яких працювали у шоу-бізнесі. Навіть на базі Роми у Тригорії траплялось, що вночі звідти виходила дама. Мені нічого не говорили про це, бо часто я грав ще краще після такого. Згадайте тільки матч Рома – Ювентус (4:0, Кассано оформив дубль, – прим. "Футбол 24"). У ту неділю в мене був секс о 6-й ранку з однією з подружок.

У Мадриді теж було добре. Я здружився з готельним офіціантом. Ми напрацювали систему: після сексу він приносить мені велику порцію смачної страви, а я відправляю до нього дівчину, яка була в мене перед цим. Секс і гарна їжа – це рецепт ідеального вечора для мене.

Пропозиція Рокко Сіффреді знятись у порно? Він казав, що з таким досвідом я просто мушу це зробити. Але моя дружина вигнала б мене з дому. Кароліна – дуже ревнива. Щоразу, коли Рокко виходить на мене з пропозицєю, вона влаштовує мені розборки вдома.