УКР РУС

Антон Кравченко: Раніше бачив Адебайора по телевізору, а тепер зможу зіграти проти легенди

28 січня 2018 Читать на русском

Український захисник Карабюкспора Антон Кравченко розповів, чому обрав турецький клуб і що очікує від трансферу в нову команду.

"На мене вийшов агент з Туреччини. Він азербайджанець, його звуть Джейхун. Саме він допомагав Олімпіку в організації турецьких зборів. Запропонував варіант з переходом в Карабюкспор, команда бореться за виживання і їй потрібно допомогти вирішити поставлене завдання. Я довго не думав і погодився. Для мене це новий виклик, новий етап в кар'єрі, нова країна, новий футбол.

Еммерсон: Без Санжара в Олімпіку не було б такого підбору виконавців

Президент Олімпіка відпустив без проблем? Так, у нас була домовленість. Згідно контракту я міг піти взимку, якщо мені надійде пропозиція. Я скористався цим пунктом, президент не ставив палиць в колеса. Все чесно.

Карабюкспор йде на останньому місці? У футболі немає нічого неможливого. У нас попереду 16 турів, в розіграші 48 очок. Думаю, щоб врятуватися, нам вистачить набрати 25 очок. Тож нас ще рано списувати з рахунків.

У Карабюкспора є борги? Ні, наскільки я знаю, в Туреччині завжди повертають борги. Тут немає такого, як в Україні, коли футболіст грає, приносить користь, а клуб оголошує себе банкрутом і не платить те, що ти заробив.

Можу дебютувати вже в матчі Башакшехіром, за який грає Адебайор? Відчуваю себе чудово. Я провів роботу на першому зборі Олімпіка, заклав потрібний фундамент. Сили є, з нетерпінням очікую цього матчу. Можливо, отримаю шанс зіграти вже в найближчому матчі. Раніше я таку легенду футболу, як Адебайор, бачив тільки по телевізору, а зараз можу зіграти проти нього. Це новий виклик в моїй кар'єрі. Буде шанс відразу перевірити свої сили в матчі з таким суперником", – сказав Кравченко в інтерв'ю Footboom.

Останнім клубом Кравченка був Олімпік. Раніше гравець виступав за кам'янську Сталь.