УКР РУС

Анонс матчу-відкриття 7 туру Бундесліги

23 вересня 2011 Читать на русском

Найгірший старт "Гамбурга" в історії команди, звільнення головного тренера Міхаеля Енінґа... . Хто ж врятує "Гамбурґ"? Лаудруп відмовив, Ольсен не може через роботу зі збірною Данії... Проблем вдосталь.

У список рятівників записали вже навіть Ван Гааля та Ван Бастена. У перехідний період команду доручили аргентинцю Родольфо Естебану Кардосо, який колись був диригентом середини поля у "Гамбурзі". 42-річний Кардосо, однак, повнений оптимізму: "Протягом останнього часу було багато балачок. Нехай тепер хлопці скажуть своє слово на футболному полі". Зрештою, після 13 ігор без перемог "Гамбурґу" вже настав час перемагати. Однак після шести турів команді не вдалося здобути жодного очка на виїзді.

В останніх 15 дуелях між суперниками поєдинку не було жодної нічиєї (вісім перемог "Гамбурґа" і сім "Штутґарта"). Востаннє команди розійшлись миром у грудні 2003 року саме у Штутґарті (0:0).

Можливо "Гамбурґ" також врятує те, що "шваби" програли у дуелях із ним аж 40 разів. Більшого сорому "Штутґарту" завдала лише "Баварія" (51 поразка "швабів"). Крім того, "Штутґарту" світить також вилучення у цьому матчі, адже у дуелях з "Гамбурґом" гравців зі "Штутґарта" найбільше вилучали (10 разів).

Невтішний показник статистики для гостей матчу: "Гамбурґ" під час семи із десяти останніх побачень зі "швабами" на їхній території не зумів забити бодай гол. "Гамбурґу" зараз бракує швидкості, бо у матчі проти "Борусії" (М) гравці гамбурзької команди набігали на сім кілометрів менше, ніж суперник (110 vs 117 км).

Теперішній наставник "Штутґарта" Бруно Лаббадія з літа 2009 по квітень 2010 року очолював "Гамбурґ" (12 перемог, 12 нічиїх та 8 поразок). Ще раніше (1987-1988) Лаббадія грав у складі "Гамбурґа". Свій до свого по своє?