УКР РУС

Анонс матчів вівторка 1/4 Ліги чемпіонів. Перші матчі

27 березня 2012 Читать на русском

Сьогодні у рамках перших матчів 1/4 фіналу Ліги чемпіонів відбудуться два матчі.

АПОЕЛ - "Реал"

Великий день для кіпрського футболу. Сьогодні вперше команда з острова зіграє у чвертьфіналі найпрестижнішого клубного турніру Європи - Ліги чемпіонів.

Більше того, суперником АПОЕЛа стане найтитулованіший клуб континенту - мадридський "Реал". Імениті гості переконують, жодної недооцінки суперника на цій стадії бути не може.

“Знаєте, нам є чого повчитися в АПОЕЛа. Ці хлопці демонструють, що сила колективу - це значно більше, аніж індивідуальна майстерність окремих гравців. В цій команді кожен бореться за свого товариша. Крім того, вони вірять, що у футболі немає нічого неможливого. І це справді так”, - сказав головний тренер "Реала" Жозе Моурінью.

Букмекери менш поблажливо, аніж тренер "вершкових", ставляться до шансів кіпріотів. Шанси АПОЕЛа пробитися до півфіналу розцінюють як 17 до 1.

"Бенфіка" - "Челсі"

Португальська "Бенфіка" також не є фаворитом протистояння із "Челсі". Втім і відвертим аутсайдером "орлів" не назвеш. У цьому сезоні лісабонці традиційно - серед лідерів внутрішнього чемпіонату.

На євроарені із групи "Бенфіки" не змогла пробитися ще одна англійська команда - "Манчестер Юнайтед". Якщо португальці зуміють упоратися з "синіми", то проб'ються до півфіналу вперше із 1990 року.

Поєдинки традиційно розпочнуться о 21:45 за Києвом.