УКР РУС

Анонс матчів середи 1/4 Ліги чемпіонів. Перші матчі

28 березня 2012 Читать на русском

"Мілану" та "Барселоні" в поточному розіграші Ліги чемпіонів пощастило як нікому. Чинні чемпіони Італії та Іспанії уже відіграли двоматчеву дуель на груповій стадії.

"Мілан" - "Барселона"

Третя серія протистояння - на "Сан-Сіро", де "россонері" ще жодного разу в своїй історії не програвали в 1/4 найпрестижнішого клубного турніру. А от на груповій стадії - завжди будь-ласка, довела та ж таки "Барселона" в листопаді. На "Ноу Камп" команди підписали результативний мир.

“Я не сповідую захисний стиль гри, але якщо тренер дасть таке завдання, я готовий до такої тактики. Тим не менше, вдома треба забивати, інакше шансів пройти далі буде обмаль, необхідно здобути упевненість перед виїзним протистоянням”, - сказав нападник "Мілана" Златан Ібрагімовіч.

Загалом же європейські гранди зіграють уже вчотирнадцяте за всю історію, за "блауграною" 5 перемог, у "Мілана" - 4.

Встановити паритет за тріумфами "россонері" у середу не допоможе захисник Тіагу Сілва, який через травму стегна, найімовірніше, пропустить і матч-відповідь.

"Марсель" - "Баварія"

Не така багата історія протистоянь у іншій чвертьфінальній парі, точніше її узагалі немає. "Марсель" та "Баварія" тісно знайомитимуться на "Велодромі". Господарі поля потрапили до вісімки найкращих у Лізі чемпіонів уперше з 1993-го року, власне коли "Марсель" завоював цей трофей.

А от "Баварія" у чвертьфіналі вже вчетверте в останніх шести розіграшах. У поточному сезоні у мюнхенців з’явилась додаткова мотивація - є шанс зіграти у фіналі на рідній "Альянц Арені".

До звітної зустрічі команди підходять без суттєвих кадрових втрат, зате у різному настрої. "Марсель" не виграє у внутрішній першості уже вісім матчів поспіль, "Баварія" ж виграла в Бундеслізі три останні поєдинки.