УКР РУС

Анонс Ліги чемпіонів: "Рафалюцію" чекають у Неаполі, "Аякс" кидає виклик "Мілану"

11 грудня 2013 Читать на русском

Як давати собі раду із англійськими клубами, Рафаель Бенітес знає не з чуток. Працюючи у "Ліверпулі", іспанський фахівець чотири рази, зокрема, перемагав і "Арсенал".

Тепер його місія - італійський "Наполі", а "канонірів" кров з носа потрібно перемагати в 6-му турі Ліги чемпіонів. Те, що лідер Прем’єр-ліги має вразливі місця, яскраво продемонстрував останній матч "Арсенала" у внутрішній першості.

Ба більше, "партенопейцям", аби пробитись до плей-оф, не завадить виграти з різницею більш як у два м’ячі. Інакше - сподіватись на подвиг від "Марселя", який в паралельному матчі спробує взяти перші очки в турнірі, приймаючи дортмундську "Борусію". 

Усе натомість лише в руках, точніше ногах футболістів "Мілана". Навіть нічия в домашньому матчі проти "Аякса" забезпечить команді Аллегрі вихід у плей-оф.

Гріють "Синів Божих" не лише компліменти суперника, але й спогади про події трирічної давності. У грудні 2010-го "Аякс" в заключному турі групової стадії турніру переграв "Мілан" саме на Сан-Сіро.

В іншому матчі групи H "Барселона", яка вже гарантувала собі участь у грі на виліт, прийматиме аутсайдера квартету - "Селтік", який гратиме лише за власний престиж.