УКР РУС

Анонс головних матчів європейського вікенду

11 лютого 2012 Читать на русском

Вперед за "Реалом"! Каталонська "Барселона", пробившись до фіналу Копа дель Рей, тепер може нарешті зосередитися на чемпіонських перегонах у чемпіонаті Іспанії. Відрив у сім очок від мадридського "Реала" команда Гвардіоли спробує скоротити у виїзному матчі проти "Осасуни".

"Вершкові", натомість, за умови невдачі каталонців у неприступній Памлоні, можуть лише закріпити лідерство у поєдинку проти "Леванте".

На Апеннінах окрасою вікенду стане протистояння другої та четвертої команд Серії А - "Мілана" та "Удінезе". До слова, взяти очки у цій грі "россонері" буде непросто. Команді Массімільяно Аллегрі у поєдинку в Удіне не зможуть допомогти дисквалфікований Ібрагімовіч, а також травмовані Неста та Абб'яті. Лідер італійської першості - "Ювентус" зіграє на виїзді проти "Болоньї".

Поєдинок із присмаком реваншу відбудеться на Туманному Альбіоні. "Манчестер Юнайтед" не так давно припинив боротьбу в Кубку Англії після протистояння із "Ліверпулем", тепер же манкуніанці зустрінуться із командою Далгліша у рамках 25 туру Прем’єр-ліги.

Лідер англійського чемпіонату "Манчестер Сіті" свою гру проведе на день пізніше. Команда Роберто Манчіні завітає в гості до бірмінгемської "Астон Вілли".