УКР РУС

Анонс фіналу ЛЧ: Дербі Мадрида на землі Роналду для 400 мільйонів

24 травня 2014 Читать на русском

Мадрид готується до свята. Та усім містом його точно відзначати не будуть. Лише у однієї його частини, чи то у "біло-червоної" чи у "вершкової", буде привід для святкування. Перемога у головному матчі європейського сезону - фіналі Кубка чемпіонів - дістанеться одній із двох мадридських команд: "Реалу" або ж "Атлетіко".

Міцні у цьому сезоні "матрацники" тільки-тільки встигли оформити звання найсильнішої команди Іспанії. Тепер же підопічні Дієго Сімеоне спробують замахнутися на золотий дубль. Із своїм суперником по фіналу "Атлетіко" у цьому сезоні встиг зіграти уже 4  поєдинки. Тож, на що здатен "Реал", у таборі біло-червоних дуже добре знають.  

Увесь тиждень вболівальники "Атлетіко" жили новинами, стежачи за станом здоров’я лідерів команди - Арди Турана та Дієго Кости, які через травми ризикували пропустити фінал. Однак обоє уже тренуються та готові зіграти у головному поєдинку в своїй кар’єрі.

Очікують, що на арені, яка прийматиме фінал, більше підтримуватимуть "Реал", адже у складі "вершкових" грає улюбленець португальців Кріштіану Роналду. Лідер команди Анчелотті, до слова, пропустив останній матч Прімери, утім до дуелі із "Атлетіко" готовий на всі 100.

Зазначимо, що мадридський фінал Кубка чемпіонів готуються переглянути у 200 країнах світу. Телеаудиторія поєдинку, який розпочнеться сьогодні о 21:45 складе, за підрахунками УЄФА, приблизно 400 мільйонів глядачів.