УКР РУС

Анонс 9 туру Бундесліги. Матчі суботи

15 жовтня 2011 Читать на русском

Хто має згадати рік 1969, щоб перемоги рекордсмена, що чекає на "вовків", чия перемога вдома може стати першою за останні одинадцять років... Про це та інше - в анонсі матчів суботи дев'ятого туру чемпіонату Німеччини.

"Баварія" - "Герта"

Чи вдасться "Ґерті" повторити історичне досягнення 42-річної давнини? Берлінська команда лише одного разу виграла у лідера чемпіонату у нього вдома і трапилось це саме у матчі проти мюнхенської "Баварії" (2:1, жовтень 1969 року).

У цьому чемпіонаті "Баварія" вже не програє сім ігор поспіль, а "Герта" програла лише одну гру із останніх семи. Однак "Герта" не виграє від "Баварії" з 1977 року (17 ігор). Крім того, на "Альянц-арені" берлінська команда лише програвала.

Як гравець Маркус Бабель здобув з "Баварією" шість чемпіонських титулів, однак як тренер ще не здобув у матчах проти мюнхенської команди жодної перемоги.

 

"Майнц" - "Ауґсбурґ"

Чи зможе "Майнц" вийти на шлях перемог?

"Майнц" не виграє вже шість ігор. Однак є для команди щаслива прикмета - "Майнц" з Томасом Тухелем ще ніколи не чекав на перемогу протягом восьми матчів. То ж цей сьомий має стати триочковим?

Суперники матчу зустрічалися у другій Бундеслізі вісім разів і кожен із суперників зумів здобути лише по одній перемозі на своєму полі.

"Ауґсбурґу" не вдалось забити в останніх двох матчах чемпіонату жодного гола. Натомість "Майнц" в останніх чотирьох матчах пропустив аж 12 голів. Чи зможе таке співпадіння допомогти "Ауґсбурґу" розмочити свою суху серію?


"Штутґарт" - "Хофенхайм"

"Штутґарт" в останніх чотирьох турах здобув три перемоги та зазнав однієї поразки.

"Хофенхайм" у минулому турі перервав рекордну серію перемог "Баварії" (0:0).

"Штутґарт" ще не програв "Хофенхайму" в офіційних матчах: у семи дуелях "шваби" здобули три перемоги та решту зустрічей завершились мирно.

"Хофенхайм" за час виступів у Бундеслізі не перемагав лише трьох команд, серед яких є і "Штутґарт" (а також "Баварія" та "Байєр").

Обидві команди перебувають поруч у турнірній таблиці майже з ідентичними показниками, за винятком того, що "Штутґарт" пропустив на один гол менше.

У четвертій домашні грі "Штутґарта" проти "Хофенхайму" на лаві "швабів" сидітиме четвертий тренер (Баббель, Ґрос, Келєр, Лаббадія).

 

"Вольфсбурґ" - "Нюрнберґ"

"Вовки" тремтітимуть перед гостями?

Лише проти "Баварії" "Вольфсбурґ" май гірший баланс, ніж у матчах з "Нюрнберґом".

"Вольфсбурґ" програв минулого сезону обидва матчі чемпіонату лише трьом суперникам - чемпіону "Борусії", віце-чемпіону "Байєру" та "Нюрнберґу" (дві поразки 1:2).

Якщо у матчі першими заб'ють гості, то "вовки" повинні змиритись принаймні з нічиєю? У всіх попередніх дванадцятьох таких випадках "вовки" зазнали вісім поразок та здобули чотири нічиї. Крім того, "Нюрнберґ" виграв останні чотири із п'ятьох дуелей з "Вольфсбурґом". "Нюрнберґ" останні два матчі у Вольфсбурзі виграв вже у доданий час.

 

"Борусія" (М) - "Байєр"

"Борусія" напевне захоче перервати найтривалішу серію невдач в історії Бундесліги у домашніх матчах проти однієї команди - 19 матчів поспіль мьонхенґладбахська команда не може перемогти на своєму полі леверкузенський "Байєр".Востаннє "Борусія" перемогла "Байєр" на своєму полі у лютому 1989 року.

Крім того, "Борусія" невдало грає і в гостях у "Байєра" - лише одна перемога (у минулому сезоні 6:3) в останніх 28 матчах. Леверкузенська команда забила у ворота "Борусії" також найбільше голів у своїй історії (108).


"Шальке" - "Кайзерслаутерн"

Хууб Стевенс відзначив своє повернення до "Шальке" двома перемогами в офіційних матчах (проти "Маккабі" у Лізі Європи та проти "Гамбурґа" у Бундеслізі).

Після восьми стартових турів "Кайзерслаутерн" оформив найгірший старт клубу у Бундеслізі - одна перемога, дві нічиї та п'ять поразок). Можливо гості згадають минулосезонні поєдинки проти "Шальке", у яких вони двічі перемогли (5:0 і 1:0)?

Хто ж все таки порушить паритет дуелей? Після 76 зустрічей суперники мають по 27 перемог та забили один одному по 114 голів.