УКР РУС

Анонс 6 туру Першої ліги сезону 2015/16: Фальстарт чи ні?

30 серпня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" розповідає, чого очікувати від шостого туру нового чемпіонату.

В першу чергу погляди поціновувачів Першої ліги прикує поєдинок в Охтирці. Де зустрінуться двоє, які доволі неочікувано опинились у верхній частині таблиці. При тому "Нафтовик" на пару із "Геліосом" провели достатньо змін влітку і зараз демонструють далеко не дурну гру. Що зважаючи на всі обставини робить цей поєдинок центральним в турі. Затьмарюючи собою, навіть, протистояння "динамівців" з "Полтавою", яка переживши труднощі на старті сезону. Зараз починає набирати оберти, які без сумніву дозволять не вдарити лицем в грязюку у столиці, хоча й кияни є безсумнівними фаворитами цього протистояння. 

"Динамо-2" – "Полтава" 17:00

Пропускають поєдинок: Вовченко Микита, Фаворов Денис ("Полтава")

"Нафтовик-Укрнафта" – "Геліос" 18:00​

Що ж стосується інших лідерів чемпіонату, то "Зірка", яка на днях здобула божевільну перемогу над "Тернополем", завітає на береги Десни, де поміряється силами із першою командою Андрія Ярмоленка. Яка, до слова, вдома не те, що не перемагала, а й взагалі, на даний, момент очок не здобувала. Хоча минулого сезону, чернігівчани були одними з кращих у цьому плані. А "Гірник", який, врешті-решт, поламав свою смугу невдач на домашній арені у минулому турі. Поміряється силами із "Сумами", де спробує продовжити свою переможну серію, яка вже налічує три вікторіїї поспіль. Також свою переможну серію можуть продовжити "пивовари", а для цього їм доведеться здолати іншого новачка "Черкаський Дніпро". Цікаво, що в середньому у протистоянні цих команд за матч забивалось два м'ячі, а перший раз між собою вони зустрілись в далекому сезоні 1995/1996 в 1/64 розіграшу Кубку України. 

"Суми" - "Гірник" 17:00

"Десна" – "Зірка" 18:00​

"Черкаський Дніпро" - "Оболонь-Бровар" 18:00​

Пропускають поєдинок: Кошка Олег ("Черкаський Дніпро")

На жаль, такою глибокою історією протистоянь не здатні похизуватись інші представники Першої ліги, зокрема "Тернопіль" та "Іллічівець", які зустрінуться між собою вперше. Проте це ніяк не знижує градусу боротьби у цьому протистоянні, адже в разі перемоги "муніципали" одразу наздоженуть азовців. Однак не варто забувати, що в останніх, у наявності, ще є гра в запасі, яка суттєво в разі успіху покращить становище маріупольців в таблиці. Інша ж тернопільська команда "Нива", яка зазнала провалу в нещодавньому дербі, спробує здобути, бодай, нічию в Миколаєві. Адже гра і налаштування в останніх поєдинках зі сторони "корабелів" просто зашкалює - чудовим доказом цього стала перемога над "Металістом" у Кубку України. Чого не можна сказати про минулорічного бронзового призера першості криворізький "Гірник-Спорт", який з трьома очками в активі розташувався на передостанній сходинці. Нижче лише сьогоднішній опонент "гірників" "Авангард", у якого в графі набраних пунктів красується нуль. Можливо саме в цьому турі краматорці здобудуть свої перші пункти після повернення, а то ж якось не личить...

"Тернопіль" - "Іллічівець" 17:00

Пропускають поєдинок: Олійник Ярослав ("Іллічівець")

"Миколаїв" - "Нива Т" 17:00

"Авангард" - "Гірник-Спорт17:00

До слова, усі матчі цього туру Першої ліги ви матимете змогу переглянути на нашому сайті у режимі прямої відеотрансляції.