УКР РУС

Анонс 11 туру Першої ліги: Дві супербитви і проблемний Тернопіль

3 жовтня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" розповідає, чого очікувати від чергового туру Першої Ліги.

"Гірник" - "Динамо-2"

В одному із найцікавіших протистоянь туру "динамівці" намагатимуться здобути максимум у Кривому Розі. Щоправда, зробити це буде непросто, адже місцеві "гірники" є командою надстабільною, яка з туру в тур додає у свою скарбничку залікові пункти. А зважаючи на те, що за умови невдачі "Зірки" господарі матимуть можливість очолити турнірну таблицю ліги і залишити киян з носом, то мотивації в них не бракуватиме, адже на кону перебуває значно більше, ніж просто три очки.

До слова, своїм командам не зможуть допомогти "гірник" Сергій Нудний (на фото) та Зураб Очігава ("Динамо-2") - обоє дискваліфіковані.

"Зірка" – "Геліос"

Після невдалого виїзду в Полтаву, який призвів до втрати першої сходинки, "Зірка" прийматиме "Геліос". Важко сказати, чи вибила "сонячних" із ігрової колії скасована гра із "Нивою". Швидше за все, що ні, проте... Проте можемо вас запевнити, що варто очікувати справжньої футбольної "заруби", адже першим потрібно реабілітовуватись за поразку - в іншому випадку свої не зрозуміють, а у гостей було вже достатньо часу, аби нагуляти апетит. Сподіватимемось, що він припаде саме на час трапези.

Врятуйте "Ниву"!

Тут неважливо, чи ви вболіваєте за цю команду, чи ні, адже в Україні може стати на один клуб менше, а причина для наших країв звична - проблема з фінансами. Зрозуміло, що про футбол у такому випадку говорити важко, проте в історії вже було безліч випадків, згадайте хоча б "Кривбас", коли дійсно грали за команду, за місто і за ідею. Чи залишилась така ідея в Тернополі - побачимо у грі із "Авангардом".

Що ж стосується решти поєдинків, то після сенсації у минулому турі "полтавці" спробують розвинути свій успіх на фоні "Іллічівця", який, схоже, що вже розпрощався із мрією про повернення до еліти. Принаймні, останні результати свідчать не на користь "азовців", що перед цією грою додає впевненості підопічним Федорчука.

Далеко не в кращому стані перебуває конкурент маріупольців у боротьбі за виживання - комсомольський "Гірник-Спорт", якого очікує непростий виїзд до Миколаєва, де "корабели" встигли пофеєрити у цьому сезоні. Однак, цей галас швидко блідне на фоні досягнень "Черкаського Дніпра" й "Оболоні", які одразу вибилися в лідери, незважаючи на статус дебютанта, зручно закріпившись у верхній частині таблиці. Якщо й "Нафтовик", який нещодавно очолював турнірну таблицю, має непогані шанси перемогти і наздогнати "пивоварів", то вірогідність перемоги "Десни" надзвичайно низька. В принципі, як і можливість побачити видовищну гру у матчі між "Сумами" та "Тернополем", які у цьому сезоні не вражають. 

Загальна картина туру

Дмитро Гончар, Футбол 24