УКР РУС

Анонс 10 туру Першої ліги: Божевільна серія "Гірника" під загрозою, або Зухвалі дебютанти

27 вересня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" розповідає, чого очікувати від чергового туру Першої Ліги.

"Нафтовик-Укрнафта" - " Гірник"

Якщо плануєте переглянути матчі першолігових колективів, то у жодному разі не оминіть поєдинок в Охтирці. Адже саме тут ви матимете змогу стати свідками чергової звитяги від криворіжців, які востаннє програвали ще в першому турі, або ж переломного моменту для господарів, які ще зовсім нещодавно позували на першій сходинці. Погодьтесь, вивіска - те, що треба! Тепер залишилось не розчаруватись дійством, яке повинне стати центральним в турі.

"Тернопіль" - "Черкаський Дніпро"

Гра із "Шахтарем" в Кубку України вказала на безліч болячок тернополян у всіх ланках команди. Щоправда, там й так все було зрозуміло - два різні світи. А от чи щось корисне для себе з цієї гри винесли cаме "дніпряни" - побачимо вже зовсім незабаром.

"Полтава" - "Зірка"

Кіровоградці, які у минулому турі очолили турнірну таблицю, спробують й надалі зберегти своє лідерство, а для цього на Кіровоградщину варто повертатись лише із трьома очками. Тим паче, що на заваді такому сценарію може стати лише справжнє диво, адже, при всій повазі до команди Федорчука, не в силах полтавці зараз тягатись із претендентом на вихід в еліту.

"Динамо-2" - "Іллічівець"

Після різкого й успішного старту, схоже, що "азовці" вже вичерпали свій подальший ліміт сил на дистанції, адже останні результати не вражають. У той час, коли кияни й надалі тримаються на плаву, перебуваючи серед претендентів на золоті медалі.

Здобуття залікових пунктів  у цій грі для маріупольців перебуває під великим знаком питання.

 "Десна" - "Гірник-Спорт"

Ще далеко не все втрачено в чернігівчан, які в останніх іграх хоча б трішки почали нагадувати себе. На жаль, сказати таке про "гірників" язик не повернеться. Хоча промінчик надії у вигляді зовсім нещодавньої перемоги над "Сумами" все ж завітав і на вулицю останніх, проте зовсім ненадовго.

"Миколаїв" - "Оболонь-Бровар"

"Корабели" після двох поспіль невдач поміряються силами із "пивоварами", які зі старту чемпіонату тримають високу ігрову планку, що дозволяє підопічним Солдатова розраховувати на місця серед найкращих. Однак на шляху до мети своєрідним подразником можуть стати миколаївці, які у цьому сезоні вже встигли "покусати" більш іменитих суперників, ніж кияни. 

"Авангард" - "Суми"

Обоє розпочали цей сезон невдало, проте кинути камінь в чийсь город не вважаємо за потрібне, адже перші є новачками, а другі покладають надії на місцеву молодь. Тому очікувати на все й одразу - безглуздо, однак з чогось починати все ж варто. 

"Геліос" - "Нива"

Матч не відбудеться. У тернополян настільки все кепсько із ресурсами, що вони відмовились від поїздки у далекий Харків.

Дмитро Гончар, Футбол 24