УКР РУС

Анхель проти Мадриду, Ібрагімовіч проти Роналду. ПСЖ – "Реал". Ліга чемпіонів. Група A. Анонс

21 жовтня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу групи А 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між ПСЖ та мадридським "Реалом".

ПСЖ - "Реал"

21 жовтня. 21:45. Париж, стадіон "Парк де Пренс". Арбітр: Нікола Ріццолі (Італія)

Дивіться трансляцію матчу в ефірі каналу "Футбол 1".

Не зіграють: ПСЖ – Давід Луїс, Кімпембе (травмовані); під питанням: Трапп, Вератті

"Реал" – Бейл, Бензема, Карвахал, Хамес, Пепе, Абнер (травмовані)

Форма (в усіх турнірах)

ПСЖ: ВВВВВН

"Реал": ВНВНВВ

Лідери квартету A свій перший матч зіграють у Парижі. І вперше проти "Реала" може зіграти аргентинець Анхель Ді Марія.

Команди підходять до матчу, маючи в активі по 6 очок. І ПСЖ, і "Реал" ще жодного м’яча не виймали із сітки власних воріт. Суперникам же команди відвантажили 5 та 6 голів відповідно: по два голи французи й іспанці відвантажили "Мальме" та повний кошик м’ячів накидали "Шахтарю".

Щодо персоналій, то Анхель Ді Марія вперше зіграє проти мадридського "Реала". І як запевнив аргентинець, він не буде святкувати взяття воріт іспанців, адже ніколи не забуде емоції після здобуття десятого для "Реала" трофею Ліги чемпіонів.

Ібрагімовіч vs Роналду

Португальський легіонер "вершкових" чи не кожним голом у різних турнірах встановлює нові рекорди. Так, Кріштіану в крайньому турі розписався у воротах "Леванте" і став найкращим бомбардиром королівського клубу в історії, потіснивши Рауля.

Але й Ібрагімовіч тижнем раніше у грі з "Марселем" оформив дубль і потіснив з першого місця серед найкращих бомбардирів в історії ПСЖ Педро Пуалету. До того ж, Златан відзначився шістьма голами в останніх 6 матчах. А от Роналду лише тричі розписався у воротах суперників у тих же шести останніх матчах.

Однак португалець у перших двох матчах цьогорічної Ліги чемпіонів забив 5 із 6 командних голів. Ібрагімовіч же у цьогорічній ЛЧ ще не відзначався. Лише змусив Даріо Срну забити у ворота П’ятова. Але зважаючи на чудову форму, яку набрав шведський нападник парижан в останніх матчах, можна сподіватися, що Златан зможе забити свій 44 м’яч у Лізі чемпіонів.

Чого очікувати від гри

Обидві команди в останніх шести матчах не зазнавали поразок. Відповідно і ПСЖ, і "Реал" посідають перші місця у своїх чемпіонатах. Парижани одноосібно лідирують у Лізі 1, випереджаючи найближчих переслідувачів "Анже" та "Кан" на 5 очок після 10 турів. А от "Реал" розділяє лідерство в Прімері з "Барселоною" та "Сельтою", маючи 18 залікових пунктів після 8 матчів чемпіонату.

У попередніх двох матчах Ліги чемпіонів і ПСЖ, і "Реал" домінували над суперниками. У середньому команди володіють близько 60% часу в матчі. Майже однакову кількість передач виконали команди. Та все ж, зважаючи на фактор власного поля та велику кількість травмованих у складі "вершкових", можна спрогнозувати, що Златан і Ко більше володітимуть м’ячем.

Також половина ударів обох команд потрапляє у ціль. Тому глядачі можуть очікувати цікавий матч. А враховуючи клас команд, на нас очікує футбол найвищої якості.

На що сподіватися "Шахтарю"

Наставник донеччан Мірча Луческу після поразки від ПСЖ зізнався, що "гірники" будуть боротися лише за третє місце. Однак якщо уявити, що "Шахтар" ще мріє про 1/8 фіналу ЛЧ, то для них потрібно, щоб ПСЖ здолав удома "Реал". А також для "гірників" був би ідеальним варіантом тріумф парижан на "Сантьяго Бернабеу".

У той же час "Шахтар" має перемогти двічі "Мальме". У такому випадку "гірники" зможуть у домашньому матчі з "Реалом" поборотися за путівку до весняної частини Ліги чемпіонів.

Цікаво: ПСЖ чотири рази зустрічався з "Реалом". І у цьому протистоянні перевага на боці парижан. Саме французький клуб має дві перемоги проти однієї іспанців. Ще одного разу команди розійшлися миром.

Дмитро Майстренко, Футбол 24