УКР РУС

Англійців влаштують лише перші перемоги над сильними. Анонс матчів відбору ЧС

11 жовтня 2013 Читать на русском

Доля збірної Англії у руках самих англійців. "Три леви" - лідери відбіркової групи, у якій грає і збірна України.

Відтак, якщо команда Ходжсона виграє два матчі, що залишилися до завершення кваліфікації, то гарантовано отримає пряму путівку на мундіаль. Цікаво, що англійці досі перемагали у цьому відборі лише молдаван і сан-маринців. Із сильнішими збірними Україною, Польщею та найближчим суперником Чорногорією британці грали винятково внічию.

"Особисто я впевнений, що ми зможемо зберегти потрібний баланс між обороною та нападом. Я вірю, що наша атакувальна гра створить чимало клопотів чорногорцям. Хоча я готовий до будь-якого розвитку подій. Можливо, забити буде так само важко, як і в грі проти України", - каже головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон.

Особливим цей матч буде для Стівена Джеррарда. Капітан "Ліверпуля" сто шостий раз вийде на поле в футболці збірної, повторивши досягнення Боббі Чарльтона. Вище в списку гвардійців лише Шилтон, Бекхем і Мур. Гра між Англією та Чорногорією розпочнеться о 22.00 за київським часом. Виходячи на другий тайм, команди вже знатимуть, як зіграли українці з поляками у Харкові.

За два тури до завершення відбору шанси здобути путівку на мундіаль є в чотирьох команд. Це Англія, Україна, Чорногорія та Польща. Нагадаємо переможець групи гарантовано візьме участь у фінальній частині чемпіонату світу. Друга команда гратиме стикові матчі.