УКР РУС

Англійські футболісти отримають винагороду, якщо сьогодні програють Ісландії

27 червня 2016 Читать на русском

Директор ісландської туристичної фірми "North Sailing" Гудб'яртур Йонссон готовий втішити футболістів збірної Англії після сьогоднішнього матчу.

Ісландці готові забезпечити комплексний відпочинок своїм сьогоднішнім суперникам, якщо ті програють матч 1/8 фіналу Євро-2016. Гравці збірної Англії отримають можливість безкоштовно відпочити на півночі Ісландії, здійснити морські прогулянки та поспостерігати за китами.

"Наша пропозиція – прояв ввічливості і традиційної ісландської гостинності. Нещасні англійські гравці в будь-якому випадку не зможуть відразу ж повернутися в Англію після матчу, оскільки 60 млн англійських уболівальників будуть розлючені через поразку від збірної маленького острівної держави з населенням всього лиш 300 тисяч осіб. Тому ми і хочемо, щоб футболісти провели день після гри, розглядаючи китів в околицях північноісландского містечка з чудовою природою і милими жителями. Це стане для них чудовою компенсацією за програш ", – цитує Гудб'яртур Йонссон британське видання Guardian.

Англія – Ісландія. 1/8 фіналу Євро-2016. Анонс