УКР РУС

Англія зараз грає в сучасний і творчий футбол, - Блінд

29 березня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Нідерландів Данні Блінд прокоментував майбутню товариську зустріч з Англією.

Товариські матчі
завершено
-

"Зараз нам дуже важко, адже в 2010-му ми зайняли друге місце на Чемпіонаті світу, а в 2014 - третє, на нас чиниться великий тиск через серйозні очікування. Прикро, що наша команда не поїде на Євро-2016. Те, що третє місце давало шанс поїхати до Франції, ще більше пригнічує. Буде важко стежити за турніром

Можу сказати, що останнім часом стиль гри англійської збірної змінився в кращу сторону. Тепер тренерський штаб команди прищеплює їй більш сучасний і творчий футбол. Скоріш за все, ці зміни відбулися через присутність в англійській Прем'єр-лізі великої кількості наставників з інших країн. Як мені здається, після цих змін Англію стало перемогти набагато складніше.

Зараз склад англійців насичений молодими і перспективними виконавцями, які жадають показати свій клас на полі. Знаю, що у нас непогана статистика в матчах проти Англії, проте, зараз британці грають в зовсім інший футбол.

Ми ж перебуваємо на контрасті з ними, оскільки нам потрібно розбудовувати свою команду з дуже-дуже молодими гравцями", - цитує Блінда Sky Sports.

В останньому своєму матчі англійці завдяки неймовірному камбеку героїчно вирвали перемогу над Німеччиною. Поєдинок між "левами" та Нідерландами відбудеться 29 березня, початок о 22:00.