УКР РУС

Англія відігралась в Італії, Іспанія програє "помаранчевим", а Кабо-Верде принижує Португалію. (ВІДЕО)

1 квітня 2015 Читать на русском

Збірна Англії врятувалась у Турині, а іспанці "перегоріли" на старті в Амстердамі.

Товариські матчі
завершено
-

Шведи впевнено здолали персів, а швецька суперзірка Златан Ібрагімовіч продемонстрував свою відданість гольовій справі у національних кольорах. Ібра розпочав переможний рахунок вже на 11 хвилині, продовживши свою серію голів з матчу відбору на ЄВРО-2016 у Молдові, де був дубль.

Італійці не зуміли втримати домашню перемогу на "Ювентус Стейдіам". "Скуадра Адзурра" переважала англійців у першій половині гри, проте у другому таймі напевне спрацював фактор замін, які дестабілізували гру господарів. Таунсенд забив красивий гол, а Буффон врятував італійців від поразки, парирувавши удар Руні.

Чинні чемпіони Європи поплатилися в Амстердамі за поганий початок. Де Врей та Клаасен зробили справу доволі швидко. У другому таймі "Ля Роха" пожвавила гру в атаці завдяки виходу на поле Сілви та Вітоло. Вперше капітаном збірної Іспанії був Сеск Фабрегас.

Словаки здобули восьму поспіль перемогу, здолавши свого сусіда завдяки голу на початку другого тайму.

Перший поєдинок на арені "Ешторіла" виявився невдалим для португальців, які, хоч і експериментальним складом, проте поступились збірникам Зеленого Мису. Гості, окрім перемоги, везуть додому ще й 50 мільйонів євро допомоги потерпілим від виверження вулкану на батьківщині.

Швеція - Іран - 3:1

Голи: Ібрагімовіч,11, Берг, 21,Тойвонен, 89 - Некунам, 24 (пен)

Словаччина - Чехія - 1:0

Гол: Дуда, 49

Італія - Англія - 1:1

Голи: Пелле, 29 - Таунсенд, 79

Нідерланди - Іспанія - 2:0

Голи: Де Врей,13, Клаассен,16

Португалія - Кабо-Верде - 0:2

Гол: О.Фортеш, 27, Жеже, 43

Вилучення: Пінту, 60 (Португалія)

Україна - Латвія - 1:1 (Більше тут)