УКР РУС

Англія – Україна: онлайн-трансляція матчу відбору Євро-2024 – дебютанти і несподіванки від Ротаня

26 березня 2023 Читать на русском

Англія та Україна зустрічаються у 2 турі кваліфікації на Чемпіонат Європи. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

"Синьо-жовті" намагаються реваншуватися за розгромну поразку 0:4, якої зазнали у чвертьфіналі Євро-2020. Матч, як і онлайн-трансляція Англія – Україна на "Футбол 24", стартує о 19:00. Це 9 двобій в історії протистояння національних команд. Суперник досі перемагав аж 5 разів, тоді як наша збірна тріумфувала тільки в одній домашній зустрічі. Де дивитися матч Англія – Україна онлайн? Гру транслюють регіональні канали Суспільного і MEGOGO Футбол Перший.

Англія – Україна: анонс і прогноз на матч відбору Євро-2024

Відзначаємо, що Олександр Сваток офіційно дебютує за збірну після того, як у товариській зустрічі проти дубля Брентфорда відзначився голом. Несподівано на правому фланзі атаки виходить Маліновський, а не Циганков. Відповідно місце в центрі звільнилося на користь Судакова, для якого це теж прем'єрі – раніше Георгій грав тільки товариські поєдинки. Не може не дивувати і поява Яремчука, який у клубі має значно менше практики, ніж найкращий бомбардир УПЛ Довбик.

Саутгейт після перемоги над Італією у стартовому турі зробив 3 заміни. Дискваліфікований Шоу поступився місцем в основі партнеру Мудрика по Челсі – Чілвелу. Хендерсон і Меддісон (для гравця Лестера це лише другий матч за Англію і дебют з перших хвилин) дають відпочити Філліпсу та Грілішу.

Англія: Пікфорд – Вокер, Стоунз, Магуайр, Чілвел – Хендерсон, Райс, Беллінгем – Сака, Кейн, Меддісон

Україна: Трубін – Караваєв, Сваток, Матвієнко, Миколенко – Степаненко, Зінченко – Маліновський, Судаков, Мудрик – Яремчук