УКР РУС

Англія лише завдяки пенальті перемогла Румунію, зірка Динамо не зумів обіграти Шотландію, Холанд та Ко програли Греції

6 червня 2021 Читать на русском

Відбулись чергові товариські зустрічі з майбутніми учасниками Євро-2020. Читайте звіт зустрічей на Футбол 24.

Товариські матчі.

Англія – Румунія – 1:0

Гол: Рашфорд, 68, (пен.)

Нереалізований пенальті: Хендерсон, 78 (Англія)

Данія – Боснія та Герцеговина – 2:0

Голи: Брейтвейт, 18, Корнеліус, 74

Люксембург – Шотландія – 0:1

Гол: Че Адамс, 27

Вилучення: Селімович, 35 (Люксембург)

Норвегія – Греція – 1:2

Голи: Страндберг, 64 – Масурас, 13, Андруцос, 21

Англія дотиснула румунів у домашньому поєдинку. Перша половина запам'яталась вибіганням напівоголеного вболівальника, контратаками Румунії та ударами Келверта-Льюїна та Санчо в поперечку. По перерві румуни почали поступово здавати.

Нідерланди розгромили Грузію – відмінна генеральна репетиція перед Україною, голкіпер гостей кинув виклик Депаю

Забити з гри англійцям не вдалось, але Гріліш на 68 хвилині заробив пенальті, який впевнено реалізував пенальті. За 10 хвилин Хендерсон також з 11-метрової позначки міг подвоїти перевагу, але не переграв голкіпера і в підсумку "три леви" відсвяткували другу поспіль мінімальну перемогу.

Данія впевнено обіграла Боснію та Герцеговину. В першому таймі відкрив рахунок нападник Барселони Брейтвейт, а Корнеліус по перерві встановив крапку в зустрічі. В іншому поєдинку ігрового дня Шотландія завітала в гості до Люксембургу, у складі якого виступає динамівець Жерсон Родрігес. Вінгер не допоміг своїй збірній, записавши до свого пасиву жовту картку ще до перерви. А єдиним голом відзначився зірка Саутгемптона Че Адамс на 27-й хвилині.

Греція на виїзді втримала перемогу над Норвегією, у складі якої вийшли такі зірки як Ерлінг Холанд та Мартін Едегор. Рахунок відкрив Масурас, який переграв голкіпера після передачі Пелкаса. Трохи пізніше Андруцос зреагував на відскок та подвоїв перевагу. Страндберг по перерві відквитав один м'яч з допомогою Едегора, але греки втримали перемогу.

Австрія не дотиснула Словаччину в останньому матчі перед Євро-2020 – Das Team показує Україні слабке місце