УКР РУС

Андронов: Якщо "Динамо" не переможе "Бенфіку", то шанси на плей-офф стануть примарними

19 жовтня 2016 Читать на русском

Відомий футбольний коментатор Олексій Андронов поділився очікуваннями від матчу "Динамо" проти "Бенфіки" в Лізі чемпіонів.

"Ризикну припустити, що в цій зустрічі кияни здобудуть свою першу перемогу в Лізі чемпіонів. Якщо такого результату не буде, то шанси на продовження боротьби стануть просто примарними. Хоча багато хто і так каже, що місце "Динамо" – це Ліга Європи, а не плей-офф Ліги чемпіонів.

Але навіть незважаючи на всі ті труднощі, з якими "Динамо" стикалося в Лізі чемпіонів, де немає поки жодної перемоги, і в чемпіонаті, де воно знову зіграло внічию і сильно відстає від донецького "Шахтаря", мені чомусь здається, що саме в цей вечір "Динамо" зможе проявити свої найкращі якості, особливо якщо добре зіграє в обороні. Якщо не буде ляпів в захисті, то "Динамо" може перемогти", – сказав Андронов.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Матч з "Бенфікою" стане 100-м для "Динамо" на оновленому київському стадіоні. До гри з португальцями може відновитись один з нових лідерів "Динамо". Андрій Ярмоленко назвав сильні сторони португальської команди, а головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів деякі плани на гру. Денис Гармаш пропустить гру та відправиться на лікування у Барселону. Наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека оцінив шанси команд на перемогу. Кияни та лісабонці визначились з кольорами форми. Чемпіон світу, олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик буде підтримувати "Динамо" з трибун "Олімпійського".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях