УКР РУС

Андронов: Сумніваюсь, що Хачеріді сказав би подібне Лобановському чи Блохіну

21 березня 2018 Читать на русском

Російський спортивний журналіст та коментатор Олексій Андронов прокоментував поведінку захисника Динамо Євгена Хачеріді в матчі проти Лаціо (0:2).

Олексій Андронов в інтерв'ю FootBoom прокоментував поведінку Євгена Хачеріді в матчі-відповіді 1/8 фіналу ЛЄ проти Лаціо (0:2). Нагадаємо, гравець відмовився виходити на заміну, оскільки не хотів грати на позиції лівого захисника.

"Я не пам'ятаю, щоб щодо Хачеріді були якісь реальні суперпропозиції. Є навіть байка, що він своєму агентові сказав, що його цікавлять два міста на букву "М" – Мадрид і Манчестер. Не знаю, скільки тут правди, але, по-моєму, все досить показово. Та й у збірній, якщо згадаємо, не все було гладко. Плюс історія нібито з інтересом Шахтаря могла вплинути. Складно сказати, скільки там правди, але мізки гравцеві вона могла отруїти.

Якщо він хоче продовжувати грати в серйозний футбол, то інформації для роздумів – більш, ніж достатньо. Давно вже пора відрегулювати свої амбіції і спуститися з небес на землю. Тим більше, в сьогоднішній ситуації, коли у Хачеріді контракт, підписаний ще до всіх криз. І ми прекрасно розуміємо їхню причину – це висока зарплатня.

Йому треба розуміти, що він вже знаходиться поза українським ринком. І одна справа, коли ти при цьому Андрій Ярмоленко і поводишся відповідним чином, тягнеш за собою команду. І зовсім інша, коли виникають такі ось дискусії, коли тренер каже, що гравець не хоче грати, а той стверджує, що він цього не говорив.

Та й взагалі, що таке "не можу грати лівого центрального захисника"? Це що, професійний підхід? Не думаю, що він сказав би подібне Лобановському або Блохіну. Але такі сьогоднішні реалії", – сказав Андронов.