УКР РУС

Андрієвський: Запам'ятаю цей момент на все життя

11 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Зорі Олександр Андрієвський прокоментував перемогу збірної України над Словаччиною, а також поділився емоціями від дебюту за національну команду.

Товариські матчі
завершено
-

"В першу чергу хочу подякувати тренерському штабу за довіру, за те, що дали шанс зіграти за національну команду. Я дуже щасливий, думаю, що запам'ятаю цей момент на все життя.

Радий зіграти за збірну України. Одна мрія збулася, але потрібно ставити перед собою інші планки і старатись, щоб отримувати виклик до збірної і надалі.

Перед виходом на поле мені казали притримати м'яч, оскільки ми вели у рахунку, а також не поспішати та довести матч до логічного завершення.

Ярмоленко: Мій гол – це повністю заслуга Марлоса

Одна справа – просто приїхати і потренуватись зі збірною, а інша справа – вийти і зіграти при таких вболівальниках. Дуже вдячний фанам за таку підтримку. Радий зіграти на цьому стадіоні.

Перемога була важливою, оскільки хотілось завершити рік на мажорній ноті. Я дуже радий цьому. Ми домінували весь матч, лише, можливо, провалили початок гри, а протягом всього іншого часу домінували на полі", – розповів Андрієвський в ефірі телеканалу "Футбол 2".

Нагадаємо, що Україна в товариському матчі перемогла Словаччину на “Арені Львів” (2:1). Андрій Шевченко прокоментував перемогу своєї команди, Ян Козак також поділився емоціями після гри. Дивіться відео голів та огляд матчу.

Вболівальники збірної України виступили проти натуралізації