УКР РУС

Андрій Шахов: Дискваліфікація для тих, хто обнулився має продовжитись на другий матч

24 квітня 2018 Читать на русском

Заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов висловив свою думку щодо попереджень, які отримали гравці Шахтаря в матчі 28-го туру чемпіонату України проти Ворскли (4:2).

"Ось що мене дуже сильно зацікавило за підсумками останнього туру матчу Шахтар – Ворскла. Попередження у Шахтаря: Степаненко (27), Ракицький (37), Марлос (83), Алан Патрік (83), Дентінью (90+3). У Степаненко та Марлоса це восьма жовта картка, у Дентіньо – четверта. Ці троє наступний матч пропускають через дискваліфікацію. Наступний матч у "гірників" з Маріуполем. Які з цього висновки?

Шахтар – Ворскла: комітет арбітрів ФФУ не відреагував на можливі обнулення жовтих карток Марлосом та Дентінью

1. Припустимо, Степаненко отримав попередження ще на 27-й хвилині. Але двоє бразильців – в самому кінці. Що це, якщо не обнулення перед Зорею, з якою матч може бути непростим? ФФУ наче як обіцяло з цим боротися після аналогічного фокусу Бернарда, що обнулився перед матчем з Динамо. По-хорошому, в цьому випадку термін дискваліфікації продовжується на другий матч. Подивимося, як у ФФУ слова з ділом не розходяться.

2. Обнулення двох-трьох футболістів перед грою з Маріуполем означає, що донецьке дербі пройде в як ніколи чесній боротьбі зі свідомо непередбачуваним результатом?", – написав Шахов на своїй сторінці в Facebook.