УКР РУС

Андре Гомеш замість Ракітіча та ще 3 причини, чому Луїс Енріке розчарував лідерів "Барселони"

16 лютого 2017 Читать на русском

Наставник "Барселони" Луїс Енріке є головним винуватцем провалу команди у матчі з ПСЖ у Лізі чемпіонів та не надто вдалих виступів команди у Прімері, на думку лідерів "блаугранас".

Раніше повідомлялося, що гравці "Барселони" зневірились у своєму тренері та очікують, що він покине клуб влітку 2017 року. Як інформує Marca, така позиція лідерів команди спровокована дивною поведінкою "Лучо" протягом цього сезону.

Такі гравці, як Мессі, Іньєста чи Бускетс не розуміють, чому Енріке робить ставку на Андре Гомеша, який провалює матч за матчем, а не на Івана Ракітіча. Останній був одним з ключових гравців команди у попередніх сезонах. Те ж саме стосується і Серхі Роберто, який змушений діяти на правому фланзі оборони через конфлікт Енріке з Алейшом Відалем.

Крім цього, лідери "Барселони" вважають, що команда не є тактично гнучкою і Енріке повністю програв свою дуель Унаї Емері.

Також гравці "Барселони" незадоволені тренером, оскільки він зовсім не спілкується з футболістами, які отримують мало ігрового часу, та не захищає свою команду після спірних суддівських рішень.

"Барселона" влітку провалила трансфери всіх 6-ти гравців зі списку Луїса Енріке