УКР РУС

Андерлехт відсторонив Теодорчика від тренувань з клубом – з цікавою аргументацією

15 листопада 2017 Читать на русском

Колишній нападник київського Динамо переживає шалене падіння. Лукаш Теодорчик ще півроку тому коштував 15-20 млн євро, а зараз не може тренуватись зі своїм Андерлехтом.

Головний тренер брюссельського клубу Хейн Ванхазебрук вирішив на декілька днів примусово відсторонити 26-річного форварда збірної Польщі від тренувань з головною командою після дискваліфікації гравця у чемпіонаті Бельгії. Формулювання при цьому вибрано цікаве: "Додаткові вихідні, щоб гравець міг очистити голову і зарядити свої батарейки".

Теодорчик отримав дискваліфікацію на 2 матчі за неспортивну поведінку

Наставник Андерлехта сподівається, що Лукаш повернеться сповненим сил після досить тривалої паузи, адже до цього моменту він разом із гравцями, які не поїхали у збірні, вже мали 2 дні вихідних. Тепер Теодорчик тренується з командою U-21 і вже зіграв товариський матч у складі дубля, інформує телеканал TVN з посиланням на La Derniere Heure.

Теодорчик: Скандал з алкоголем? Ми вирішили це всередині колективу

Нагадаємо, Тео вражав результативністю у першій половині сезону 2016/17, після чого продовжив контракт на найкращих у клубі умовах і у грі поляка настав певний спад. Екс-динамівець все ж став найкращим бомбардиром чемпіонату Бельгії, але у 18 матчах нинішнього сезону Лукаш забив тільки 3 голи.

Теодорчик не викликаний у збірну Польщі ще й через проблеми з нервами, – коментатор