УКР РУС

Аналітичний центр підозрює "Олімпік" у договірних матчах

6 квітня 2016 Читать на русском

Голова аналітичного центру "FavBet" Артур Желнов розповів, чому його відомство підозрює донецький "Олімпік" у договірних матчах.

"Перед матчем попереднього туру УПЛ "Говерла" - "Олімпік" за короткий проміжок часу було поставлено дуже багато ставок на перемогу донеччан. Таким чином, передматчева лінія на перемогу команди Санжара впала з 2,84 до 1,4. Активними були гравці, які раніше вже помічалися нами у ставках на договірні поєдинки.

Всі дані про скандальний матч були передані партнерам з незалежної бельгійської організації "Federbet", яка у співпраці з багатьма букмекерськими конторами відстежує "дивні" поєдинки. Після цього вона вносить щодо них запити в правоохоронні органи держав, в чемпіонатах яких команда грає.

Договірні або потенційно договірні матчі за участю команди "Олімпік" - не рідкість. Тому ми на 80% прогнозуємо позитивне підтвердження "Federbet" щодо цієї гри", - сказав Желнов.

"У вас прийняли закон про договірні матчі, але деякі гравці ігнорують це". Франческо Баранка - про нові випадки "гри на контору"