УКР РУС

Альтман: Якщо будемо прогресувати, то дамо гравців національній збірній

24 липня 2011 Читать на русском

Семен Альтман - про гру з "Металістом".

- Думаю, що ми сьогодні провели хорошу гру проти хорошого суперника. Старалися ні в чому не поступатися їм. У деяких моментах, може, й перевершували, в деяких суперник володів ініціативою. Особливо в контролі м'яча - досить хороша і технічна середня лінія у "Металіста". Ми готувалися до цього і запропонували свою гру, яку ми награвали. Не забили м'яч - це трішки засмучує. По такій грі нічия, мабуть, закономірний результат.

- Корнєв на правій бровці сьогодні вперше зіграв ...

- Ми його готували до цієї гри. Суперник зміцнив фланги, їхня гра побудована через фланги ... Ми прогнозували таку гру і хотіли додати швидкості на цій позиції.

- Які терміни відновлення Єзерського?

- Найближчим часом він буде готовий. Вже до наступної гри Володимир буде готуватися.

- Сьогодні не було замін, чому?

- Гра складалася так, що не хотілося щось порушувати. Я розмовляв з футболістами, у них було достатньо сил, щоб продовжувати грати в такому темпі. Лише в кінці я зробив тактичні заміни, коли побачив, що деякі футболісти втомилися.

- Сьогодні на матчі був присутній Андрій Михайлович Баль, кого він відзазначив крім гравців "Металіста"?

- Я ще не спілкувався з ним і мені складно сказати. Подивимося. Нам треба прогресувати. Якщо ми будемо рости, то дамо гравців для збірної. У всякому разі, я на це сподіваюся і ставлю таке завдання.