УКР РУС

Альтман: Я повнісю згоден із Селюком

30 листопада 2011 Читать на русском

Головний тренер "Таврії" сказав своє слово у скандалі, який розгорівся між президентом клубу Сергієм Куніциним і віце-президентом Дмитром Селюком.

"Дмитро Селюк - професіонал своєї справи. Це стосується спортивних, управлінських питань, селекції і так далі. Спочатку ми контактували з ним з приводу різних спортивних питань, пов'язаних із селекцією. Якщо пам'ятаєте, влітку треба було зміцнити склад, і ми, за погодження з Дмитра Дмитровича, уклали контракти з Аделеє, Путрашем, Кейта і Алімі. Надалі засновники призначили Дмитра Селюка віце-президентом. Та взаємодія, яку ми здійснюємо, мене повністю задовольняє",- заявив наставник сімферопольців.

"Я знаю, що зараз піднято багато питань з приводу екс-гравців. Розставання з цими футболістами проходило з дотримання всіх етичних та юридичних норм, і про це знали як Дмитро Селюк, так і інші керівники клубу. Гендиректор "Таврії", який підписував документи, про все інформував Сергія Куніцина. Природно, без їх відома нічого не здійснювалося. Всі ці питання були узгоджені також із власниками клубу.

Процес відходу гравців завжди болючий. Але, з одного боку, у деяких закінчувалися контракти, з іншого, хтось не витримував конкуренції і сам запропонував залишити команду. Зазначу, що все проходило цивілізовано, і в обговоренні брали участь всі керівники",- стверджує Альтман.

"Зі свого боку можу сказати, що всі питання, які пов'язані з непрофесіоналізмом в клубі, а вони мали місце, я висловлював особисто президенту і генеральному директору клубу. На цьому будувалася наша домовленість при підписанні контракту.

Але, деякі працівники клубу вважають, що команда для них, а не вони для команди. Я вважаю, що це не повинно бути надбанням громадськості, це наша внутрішня справа і просив Сергія Володимировича врегулювати всі питання з Дмитром Дмитровичем. Не мені судити хто винен, але на жаль, тепер інформація винесена за рамки внутрішнього користування.

Дійсно, в діяльності клубу непрофесійних пунктів вистачає. Я повністю згоден з Дмитром Селюком по тих питаннях, які він підняв. Якісь питання ми можемо вирішити, десь я зустрічаю опір керівництва, і страшне лицемірство, з яким важко миритися. Але немає лиха без добра, конфлікт, що спалахнув принесе з собою і позитивні результати - розкрилися багато недоліків, як спортивні, так і людські, на них вдалося подивитися збоку. Сподіваюся, розсудливість і професіоналізм переможуть",- додав коуч кримчан.