УКР РУС

Альтман: Гол у наші ворота викликав суперечливі думки

22 серпня 2011 Читать на русском

Семен Альтман - про матч з "Карпатами".

- Ми провели непогану гру за змістом, але, на жаль, не досягли результату. Перший тайм був кращий, другий гіршим. Кінцівку змазали, хотіли забити, перемогти і оголили тили, тому у суперника були гострі контрвипади. А в цілому, я вважаю, ми провели непоганий матч, і, напевно, були ближчими до перемоги, ніж суперник. Гол у наші ворота викликав суперечливі думки, хай розбираються відповідні органи. При цьому неузгодженість в діях арбітрів була присутня. Не хочу списувати втрату очок на це, і так іде багато розмов і пересудів, але це не моя справа. Хай займаються ті, кому це належить. А ми будемо вдосконалювати гру, щоб рухатися вперед. Звичайно, неприємно, ведучи в рахунку і володіючи до певного моменту ініціативою, пропустити. Ось це трохи засмучує.

- З чим пов'язана в черговий раз велика кількість жовтих карток у складі команди?

- Я не вправі коментувати це. Я упереджена людина, але можу сказати одне: нашу команду не можна звинуватити в тому, що вона груба і недисциплінована. А чому так відбувається? Напевно, потрібен глибокий аналіз кожного епізоду.

- Чи мало значення для вас, хто вийде в стартовому складі "Карпат" з огляду на їхню гру на два фронти?

- Ми це прогнозували. Хоч ми і не граємо на два фронти, а й нам довелося, в свою чергу, перекроїти склад, не маючи в обоймі Єзерського, Корнєва, Марковіча і Причиненка. Це футбол, ми знали, що у складі "Карпат" кваліфіковані гравці, і напевно склад комплектувався з урахуванням їх участі в єврокубках.

- Яка ситуація з травмованими гравцями?

- Корнєв пройшов курс лікування, приступив до індивідуальної роботи. Також індивідуально продовжує працювати Єзерський, а Причиненко, я думаю, буде готовий до наступної гри.