УКР РУС

Альонова: Я хочу, щоб Шовковський негайно вибачився

20 березня 2016 Читать на русском

Колишня дружина капітана "Динамо" Олександра Шовковського Ольга Альонова разом із донькою повернулася до Києва.

"Весь цей час я разом з донькою перебувала в Італії, - пояснила свою відсутність в Україні Ольга. - У моєї дочки сильна алергія, яка проявилася вперше восени минулого року. Алергія проявляла себе нападами задухи, дівчинку госпіталізували, вона перебувала деякий час у клініці - Олександр тоді ні разу не приїхав її відвідати, хоча знав про те, що трапилося. Зараз Саша, на щастя, почуває себе добре".

Ольга стверджує, що перебувала з донькою за кордоном абсолютно на законних підставах (маючи на руках дозвіл на вивезення дитини від Олександра Шовковського). Щоправда, закінчити до кінця реабілітаційну програму дочки не змогла:

"Саші дуже подобається в Італії. Сьогодні там було, наприклад, 20 градусів тепла. Ми могли б там ще затриматися, оскільки починаються шкільні канікули. Але оскільки ми розуміємо, що зараз від її батька можна очікувати чого завгодно, нам довелося повернутися раніше".

Ольга запевняє, що ніяких планів "викрадення дочки" у неї не було:

"У мене є рекомендації від лікаря. Є певні папери, довідки, в яких все це зафіксовано".

Прокоментувала мати дівчинки і побоювання Шовковського щодо того, що Саша вже майже місяць не відвідує школу:

"З нами в Італії була вихователька, яка з нею займалася. Плюс Саша додатково вчила англійську та італійську мову".

Зазначимо, що колишнє подружжя зараз не спілкуються і діалог не підтримують. Втім, Ольга звернулася до Шовковського публічно:

"Я б хотіла, щоб псевдопроблема, яку роздмухує Олександр, скоріше вирішилася. Щоб Олександр прислухався до здорового глузду. Щоб маніпуляції навколо виїзду доньки за кордон і вільного пересування все-таки вирішилися, і щоб швидше вирішилося питання, пов'язане з поділом майна. І, звичайно ж, щоб Олександр негайно вибачився і відновив систему відеоспостереження в будинку, яку він сам особисто порушив 3 березня".

Нагадаємо, раніше Шовковський повідомив, що його донька повернулася додому.