УКР РУС

Аллегрі: "Ювентусу" не можна втрачати голову після перемоги над "Барселоною"

14 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі поділився очікуваннями від матчу проти "Пескари" і згадав про перемогу над "Барселоною" (3:0).

"У футболі найближчий матч завжди найбільш важливий. Є такі ігри, в яких з легкістю можна оступитися, якщо не підійти з правильним настроєм.

"Пескара" любить атакувати. Ця команда завтра буде битися. Матч не вийде легким для нас.

Грати о третій годині дня – це щось особливе. Внаслідок спеки не вийде носитися за кожним м'ячем. Потрібно грати дуже точно в технічному плані.

Нето почне матч у воротах. Бардзальї зіграє в обороні. Другим центральним буде або Бенатія, або Ругані. Хедіра відпочине. Ігуаїн, Дибала і Манджукіч складуть лінію нападу.

Праворуч може вийти Куадрадо, може зіграти Леміна. Кін добре працює, але поки він не тренується з першою командою.

Не можна втрачати землю під ногами після перемоги над "Барселоною". У вівторок "Ювентус" добре зіграв. Але потрібно буде провести матч-відповідь ще краще. Не можна втрачати голову. Сила будь-якої команди полягає в тому, щоб залишатися врівноваженими і зосереджуватися на найближчому матчі.

Дибала заслуговує безлічі похвал. Він вивів свою гру на наступний рівень. Я впевнений, що в найближчі роки ім'я Пауло може стати в ряд зірок футболу разом з такими, як Неймар", – цитує Аллегрі офіційний сайт "Ювентуса".

Луїс Енріке назвав себе єдиним винуватцем розгромної поразки від "Ювентуса"

Аллегрі: Якщо "Барселона" змогла забити 6 ПСЖ, то й "Ювентусу" може забити 4

, а також у Viber