УКР РУС

Аллегрі: У фіналі Ліги чемпіонів статистика не має жодного значення

2 червня 2017 Читать на русском

Наставник Ювентуса Массіміліано Аллегрі поділився очікуваннями від фінального матчу Ліги чемпіонів проти Реала.

"Завтра Ювентус буде грати спокійно та безтурботно. Ми цілий рік працювали заради цього. Буде нелегко, адже Реал – діючий переможець турніру, але ми знаємо, чому навчилися за рік, і постараємося показати трішки більше, ніж мадридці.

Буффон: Ювентус має шанс переписати історію, ми знаємо свої можливості

Зі стартовим складом я ще не визначився. Матч може тривати 90 хвилин, а може і 120. Ми цілий рік дуже важко працювали. Всі нагороди, які ми завоювали, всі перемоги, які ми здобули, – це свого роду репетиція перед завтрашнім фіналом. Ми повинні виграти. Ми можемо це зробити, ми на це здатні. Але потрібно зберігати спокій і впевненість в тому, що нам під силу завоювати цей трофей. Ми вже виграли Серію А та Кубок Італії, це вже хороший сезон. Але ми спробуємо зробити його просто неймовірним.

Люди кажуть, що Ювентус програв 6 фіналів. Я це чув, але це історія. Не варто думати, що було 15, 20 або 50 років тому. Завтра новий матч, в якому статистика не матиме ніякого значення. Це фінал, один матч. Ми повинні бути сильними і вірити в свої можливості, повинні грати добре технічно і тактично, повинні бути кращими за Реал.

В 2015 році ми вийшли у фінал і вийшли заслужено, однак разом з тим, можливо, не були настільки впевнені в собі і мотивовані після кількох невиразних розіграшів Ліги чемпіонів. У фінал ми потрапили невипадково, але перемоги не чекали. Цього разу по-іншому. У минулому сезоні ми виглядали дуже добре, проте на останніх хвилинах поступилися Баварії. Ми прогресуємо поступово. Зараз все зовсім по-іншому", – передає слова Аллегрі офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів Ювентус – Реал Мадрид 3 червня прийматиме Уельс – місто Кардіфф, стадіон "Мілленіум". Уперше в історії фінал ЛЧ пройде на стадіоні з закритим дахом. Фінальний матч Ліги чемпіонів Ювентус – Реал судитиме Фелікс Брих. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.