УКР РУС

Аллегрі: Гол Каземіро? Іноді футбол буває справжнім жахом

4 червня 2017 Читать на русском

Головний тренер Ювентуса Массіміліано Аллегрі прокоментував поразку від Реала (1:4) у фіналі Ліги чемпіонів.

"Спершу хочу привітати своїх хлопців з тим, чого вони досягли у цьому сезоні. Ми виграли Серію А, Кубок Італії і дійшли до фіналу Ліги чемпіонів. Сезон видався неймовірним.

У першому таймі ми грали чудово, а у другому Реал "натиснув на газ" і ми нічого не змогли протиставити цьому. Удари П'яніча і Каземіро змінили напрям через рикошет, але лише один влетів у сітку. Футбол буває справжнім жахом.

Єдине, за що можу критикувати свою команду, це те, що ми здались психологічно після 2-го пропущеного гола. Команда мала залишатись стійкою і вірити, що був шанс все змінити.

Реал захищався дуже добре, нашим форвардам було нелегко проникати крізь їхню оборону. Нам вдалось створити пару непоганих нагод за рахунку 1:2, але ми не змогли ними скористатись.

Нам необхідно навчитись правильно керувати грою, розпоряджатись м'ячем – коли збільшувати темп, коли заспокоювати.

Не думаю, що прийшов кінець циклу цього Ювентуса. Буффон і Барцальї залишаються з нами на наступний сезон і можуть надалі принести багато користі. Зрозуміло, що нам необхідно покращити команду, аби досягти більш високого рівня технічної майстерності. Після відпустки ми повернемось до роботи з новим стимулом. Футбол дає вам шанс реабілітуватись наступного сезону", – цитує Аллегрі офіційний сайт УЄФА.

Реал розгромив Ювентус у фіналі Ліги чемпіонів-2017. Реал – перший клуб в історії, який виграв Лігу чемпіонів двічі поспіль. Дивіться відео голів і огляд матчу Ювентус – Реал. Зінедін Зідан самокритично прокоментував фінал Ліги чемпіонів. Кріштіану Роналду першим в історії забив у 3-х фіналах ЛЧ.

Ювентус – Реал. Підсумки королівського фіналу Ліги чемпіонів