УКР РУС

Аллегрі: Футболісти - не мотороллери

10 квітня 2012 Читать на русском

Головний тренер "Мілана" Массіміліано Аллегрі поділився думкою про майбутню гру проти "К'єво" та розповів про ситуацію з травмованими гравцями.

"Попереду сім турів. Ми відстаємо від "Ювентуса" на одне очко і усвідомлюємо вагу цього матчу. Звичайно, я волів би зберігати лідерство, але нинішня ситуація - не привід говорити про те, що все закінчено. Туринці перед минулим туром відставали від нас на два очки, і все перевернулося. Чемпіонат не закінчується саме зараз.

Я не стурбований останніми результатами команди. Після матчів з "Барселоною" гравці втомилися, але все ж провели хороший матч з "Катанією", а в грі з "Фіорентиною" нам завадило погане поле.

У нас занадто багато травм, до того ж, гру з "К'єво" через перебір карток пропустять відразу три футболісти. Втім, це не може бути виправданням - до такого важливого матчу ми повинні бути готові в будь-якому випадку.

Ван Боммель вчора провів перше тренування в загальній групі. Неста в повному порядку. Кассано? Футболісти - не мотороллери. Не можна просто так після п'яти місяців простою завести їх і їхати по своїх справах. Антоніо потрібно набрати ігрові кондиції", - цитує Аллегрі офіційний сайт "Мілана".