УКР РУС

Алієв: У нас є такий гравець... Євген Хачеріді. ВІДЕО

15 грудня 2011 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Олександр Алієв поділився враженнями від поєдинку з "Маккабі".

- Які емоції залишилися після цього матчу?

- Шкода, звичайно, що не всі сьогодні залежало від нас. Звичайно ж, ми старалися, билися... Хотілося перемогти. У першому таймі все виходило, ми створили безліч моментів, але, на жаль, підвела реалізація. А після перерви - два видалення. Добре, загалом, що закінчили матч внічию.

- Які з ключових епізодів матчу стоять перед очима?

- Напевно, ті моменти, які ми повинні були реалізувати. Добре хоч, що ми їх створюємо. Були шанси як в першому таймі, так і в другому. Але бачите, це не чемпіонат України. Може бути на рівні Прем'єр-ліги нас би пробачили за погану реалізацію, але тут на це безглуздо було розраховувати.

- Як прокоментуєте видалення?

- У першому епізоді все було закономірно, оскільки фол останньої надії ще ніхто не відміняв. Щодо ситуації з другим видаленням, у нас є такий гравець Євген Хачеріді, він постійно бігає до суддів, за що отримує "гірчичники". Але на цей раз - нарвався на червону картку.

- Але ви намагалися пояснити Хачеріді, щоб він тримав себе в руках?

- А що толку? Скільки не говорили, він не розуміє! Вважає, що якщо грає в "Динамо", то вже всього досяг.

- Прокоментуйте епізод, коли на 75 хвилині гри ви накричали на Юрія Сьоміна.

- Виник момент, коли суперник відверто симулював. Юрій Павлович намагався докричатися до мене, щоб попередити якісь дії з мого боку, і я в пориві емоцій відповів. В цілому, як я можу щось говорити тренеру, адже він нам як другий батько. Окрім того, йому з тренерської лавки видніше