УКР РУС

Алієв розповів про величезний штраф у Росії, через який покинув Локомотив

15 квітня 2020 Читать на русском

Колишній гравець Динамо та збірної України Олександр Алієв розповів про конфлікт із екс-президенткою московського Локомотива Ольгою Смородською.

"У нас з нею відразу ж почався конфлікт. У Швейцарії, коли ми грали з Лозанною, вона мене оштрафувала на 30 тисяч доларів. Сьомін сказав, що мене відпустив до лікаря, але її це не цікавило. Так я отримав штраф на 30 тисяч.

Алієв хоче, щоб збірна України зіграла проти Росії

Сьомін, як я зрозумів, відразу не знайшов з нею спільну мову. Одного разу вона прийшла і почала щось говорити про Павловича. Сьомін висловив свої думки, їй не сподобалося. Після цього встав я і висловився від імені команди – їй знову не сподобалося. Так і почалися скандали. Коли закінчився сезон, був банкет. Я на той час уже чув, що Сьомін їде в Київ. Він підійшов до мене і запитав: "Хочеш зі мною?". Я погодився.

Потім Смородська через секретаря викликала до себе і попросила вибачення. Сказала, що була не права. Пропонувала: "Давай все забудемо і вирішимо, а той штраф на 30 тисяч доларів тобі повернемо. Приїжджай на збори і приєднуйся до команди". Я сказав, що нікуди не полечу і зроблю все, щоб піти. Через два дні після цієї розмови мій перехід в Київ був вирішений", – сказав Алієв в інтерв'ю виданню Sport24.

Нагадаємо, Алієв виступав у складі київського Динамо з 2005 по 2010 роки. Також Олександр встиг пограти за російські Локомотив (2010) та Анжи (2014–2015).

Ракицький та інші українці потрапили під гучне скорочення зарплат у Росії, а Сьомін спровокував наїзд екс-тренера Динамо