УКР РУС

Алієв про початок тренерської кар'єри: Це новий виклик для мене

18 березня 2018 Читать на русском

Новоспечений наставник аматорського ФК Хмельницький Олександр Алієв розповів, чому вирішив погодитись на цю роботу, а також поділився першими враженнями від початку тренерської діяльності.

"Мені зателефонував керівник клубу, запропонував, стало цікаво. Приїхав, подивився і все. З чогось потрібно ж починати. Я погодився і на даний момент отримую велике задоволення.

Алієв приступив до тренерської роботи у ФК Хмельницький

Поки нічого конкретного не можу сказати, подивимося, як тут буде. Залишилось сім ігор зіграти, а там буде видно. До початку червня в мене буде робота головним тренером. Виходити на поле не планую. У команді є хороші хлопці, хай виходять і проявляють себе.

В мене зараз не стоїть завдання заробити якісь гроші. Це новий виклик для мене. Хочу поділитися досвідом, який в мене є, маю на увазі, як футболіста, бо тренерського не маю, щось підказати хлопцям… Думаю, вони прислухаються до мене.

З чогось тренерську кар’єру потрібно починати. В мене не було мети, що розпочати свій тренерський шлях, прийнявши команду першої чи вищої ліги. Я хочу почати з малого, щось нове для себе пізнати і це, так би мовити, новий виклик у житті", – цитує Алієва ye.ua.